ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way GTF хром 200 mcg x 100 капсули

Nature's Way GTF хром 200 mcg x 100 капсули
Nature's Way GTF хром 200 mcg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1308
29.05лв.
Купи

Nature's Way GTF хром 200 mcg 

 

GTF хром e естествен продукт за регулиране на кръвната захар. Подпомага действието на инсулина, намалява апетита и особено – желанието за сладки храни, и допринася за намаляване на телесното тегло.

GTF Хром редуцира риска от втвърдяване на кръвоносните съдове, намалява нивата на „лошия” холестерол. Той намалява усещането за умора и изтощение, и допринася за повече жизненост и енергичност.

Хромът е жизнено важен микроелемент. Участва в метаболизма на въглехидратите, влизайки в съединението, наречено глюкозно-толерантен фактор, или GTF (състои се от хром, витамин В3, три аминокиселини, дрожди или други органични хелати). Хранителните вещества, свързани с GTF, имат важно отношение в баланса на кръвната захар. Основна функция е подпомагането на функциите на инсулина, който отговаря за пренасянето на глюкозата в клетките.

 

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. 1 капсула съдържа:

  • Хром (Хром никотинат): 200 µg
  • Целулоза
  • магнезиев стеарат
  • растителна капсула

Без изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, сол, захар, пшеница, дрожди.

 

 

Приложение:

Допринася за нормалната концентрация на кръвната захар, холестерола и триглицеридите и за нормалното функциониране на метаболизма и производството на енергия.

Да се приема по 1 капсула  дневно, за предпочитане с храна.  

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.