ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Kids Tummy Soothe x 60 дъвчащи таблетки

Nature's Way Kids Tummy Soothe x 60 дъвчащи таблетки
Nature's Way Kids Tummy Soothe x 60 дъвчащи таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3987
51.20лв.
Купи

Nature's Way Kids Tummy Soothe 

 

Продукт, специално разработен за облекчаване на различни храносмилателни смущения у деца над 2-годишна възраст. Съдържа екстракт от джинджифил и калциев карбонат – комбинация с доказано благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт.   

 

Ползи от приема на Kids Tummy Soothe

  • Подпомага храносмилането.
  • Проявява спазмолитично действие, успокоява стомаха, премахва неразположението.
  • Намалява образуването на газове, подуването и болката.
  • Нормализира изхождането при запек.
  • Надежден избор за децата, които често страдат от световъртеж, гадене и повръщане по време на пътуване с автомобил, автобус, кораб или самолет. Допринася за бързата адаптация на организма при пътуване на дълги разстояния, промени в надморската височина, наличие на повече завои и други фактори, провокиращи дискомфорт.

 

Джинджифилът е една от най-популярните билки за подобряване на храносмилателната функция. Подходяща и напълно безопасна е за деца, и има широк спектър на действие срещу различни стомашни проблеми.  Коренът й е с богато съдържание на полезни хранителни вещества: витамин В6, фолат, рибофлавин, ниацин, тиамин, витамин С, натрий, фосфор, желязо, цинк, калий, магнезий, фибри и други ценни нутриенти. Поради тази причина повлиява благоприятно както храносмилането, така и имунната функция и има общоукрепващ ефект.

Екстрактът от корен на джинджифил в продукта Kids Tummy Soothe се отличава с високо качество и оптимална ефикасност. Проявява бързо и надеждно действие. Изцяло натурален, напълно безопасен.

Калциевият карбонат е естествено антиацидно средство. Най-често се използва за облекчаване на състоянията, предизвикани от висока стомашна киселинност: киселинен рефлукс, разстроен стомах, нарушено храносмилане.  Подходящ е за деца и когато се приема в указаните дози, не води до нежелани ефекти.

Дъвчащите таблетки Kids Tummy Soothe са с приятен вкус на горски плодове, който се харесва на децата.   

 

Състав в 1 таблетка:

 

Активни съставки:

Съставки:В 1 табл. (2-5 год.)В 2 табл. (6-11 год.)
Калций (карбонат)144 mg288 mg
Джинджифил (корен)5 mg10 mg
Натрий 5 mg10 mg
Калории510
Общо въглехидрати1 g2 g
Общо захари1 g2 g 
Добавени захари1 g 2 g

 

 

 

Други съставки:

Фруктоза, сорбитол, натурални  аромати, сок от червено цвекло за цвят, плодов сок за цвят, ябълчена киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид. 

 

Начин на употреба:

Дозировка: Да не се използва при деца под 2 годишна възраст.

За деца 2-5 год: По 1 дъвчаща таблетка 1-3 пъти дневно.

За деца: 6-11 год: По 2 дъвчащи таблетки 1-3 пъти дневно.