ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Rapi-Defense x 15 V капсули

Nature's Way Rapi-Defense x 15 V капсули
Nature's Way Rapi-Defense x 15 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9194
44.49лв.
Купи

Nature's Way Rapi-Defense за силен имунитет

Rapi-Defense Rapid Response Immune Activator на американската компания Nature’s Way е висококачествен, натурален продукт борещ се с вирусите и настинките.

Основни ползи:

 

  • Допринася за оптималното функциониране на имунната система.
  • Притежава противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.
  • Оказва широкоспектърна защита върху организма.
  • Съдейства за жизнеността и оптималните нива на енергия.
  • Rapi-Defense Rapid Response Immune Activator е мощен имуностимулатор, който бързо и лесно предотвратява симптомите на настинка и вирусна инфекция. Иновативната формула с тройно действие съдържа витамин С (аскорбинова киселина), Цинк (пиколинат) и патентованата съставка EpiCor® в подкрепа на имунитета.

Витамин С е водоразтворим витамин от съществено значение за имунното здраве. Спомага за намаляване на умствената и физическата умора, стимулира производството на лимфоцитите и фагоцитите, оказва положително влияние в борбата със свободните радикали, редуцира нивата на възпаление в организма и помага за намаляване на продължителността и симптомите при настинка.

Минералът цинк съдейства за подсилване на имунната система, спомага за намаляване риска от вирусни и бактериални инфекции, допринася за по-бързото възстановяване при грип и настинка, оказва положително влияние върху нивата на енергията.

EpiCor® съдържа сушено ферментирали дрожди Saccharomyces cerevisiae. Клинични проучвания са констатирали, че EpiCor® увеличава секреторният имуноглобулин А, който защитава епителните клетки от проникване на чужди микроорганизми и стимулира активността на NK-клетките.

Rapi-Defense Rapid Response Immune Activator не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, сол, дрожди, пшеница, царевица и млечни продукти.

 

 

Състав:

Съставки:    В 1 капс.:    Дн. доза:
Витамин С (аскорбинова киселина)    9 mg    9 mg
Цинк (пиколинат)     22 mg    22 mg
EpiCor® (сушено ферментирали Saccharomyces cerevisiae)    500 mg    500 mg

Растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

За възрастни и деца над 12 годишна възраст: по 1 капсула дневно.