ПРОДУКТИ
Кошница

Nature's Way Ultimate Iron® х 90 софтгел капсули

Nature's Way Ultimate Iron® х 90 софтгел капсули
Nature's Way Ultimate Iron® х 90 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9202
62.65лв.
Купи

Nature's Way Ultimate Iron® х 90 софтгел капсули

Желязото e минерал, който присъства в много храни (месото, млечните продукти, яйцата, бобовите култури, зелените зеленчуци, цитрусите) и играе жизненоважна роля при образуването на червени кръвни клетки, хемоглобин и миоглобин. Допринася за транспорта на кислород в тялото, като по този начин ефективно се бори с анемията. Анемията е често срещан проблем, засягащ и мъже, и жени (особено бременни), който най-общо представлява недостиг на червени кръвни телца и/или хемоглобин в кръвта. При вегетарианци и вегани набавянето на необходимото количество желязо чрез храната може да се превърне в предизвикателство. А недостига на желязо може да доведе до замайване, умора и дори анемия. Затова чудесно решение е приемането на висококачествени хранителни добавки, които да помогнат за повишаване на енергията и нивата на червените кръвни клетки.

Ultimate Iron® на Nature’s Way включва течни чернодробни фракции, богат източник на хемово желязо. Хемовото желязо е най-лесно усвоимата форма на желязо и не причинява странични ефекти като гадене. Също така, то се усвоява с до 33% по-добре в тялото от нехемовото желязо. Всъщност, нехемовите форми могат да имат само 2% абсорбируемост.

 

Ultimate Iron® на Nature’s Way съдържа още витамин С, фолат (еквивалентен на 200 µg фолиева киселина), витамин В12 и медено-хлорофилен комплекс (oт надземни части на люцерна) за по-добро усвояване на желязото.

 

Ultimate Iron® на Nature’s Way спомага за поддържане на издръжливостта и енергията. Неговата синергична смес допринася за насърчаване на здрави червени кръвни клетки и транспортирането на кислород от белите дробове до тъканите.

Лесните за прием софтгел капсули не съдържат глутен, сол, пшеница, царевица и млечни продукти. Суперикономичната опаковка е достатъчна за 3 месеца (90 дни) при прием от по 1 софтгел капсула дневно по време на хранене.  

 

Състав:


Съставки:                          

(в 1 капс.)

дн. доза

Витамин С                             

60 mg

60 mg

   (аскорбинова киселина)

 

 

Фолат                                

333 µg

333 µg

   (еквивалентен на 200 µg фолиева киселина)

 

 

Витамин В12                    

100 µg

100 µg

    (цианокобаламин)

 

 

Желязо                                

25 mg

25 mg

   (железен сукцинат)

 

 

Течни чернодробни фракции

250 mg

250 mg

Медено-хлорофилен комплекс  

5 mg

5 mg

   (oт люцерна /надземни части)

 

 

 

Масло от соеви зърна, желатин, глицерин, пречистена вода, пчелен восък, соев лецитин.

 

 

Начин на употреба:

За възрастни над 18 г.: По 1 софтгел капсула дневно, по време на хранене.