ПРОДУКТИ
Кошница

Nestle NanCare DHA VITAMIN D Нан витамин Д и Е капки 10мл

Nestle NanCare DHA VITAMIN D   нан витамин Д и Е капки 10мл
Nestle NanCare DHA VITAMIN D Нан витамин Д и Е капки 10мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8886
26.40лв.
Купи

Nestle NanCare DHA витамин Д и Е за деца и бебета 30 дози

Висококачествена хранителна добавка, разработена съобразно нуждите на децата и бебетата. Нестле НАН Кеър ДХА, витамин D и Е капки за здрави кости и имунитет 8 мл подкрепя общото здраве на детето и спомага за нормалното развитие на организма му. DHA (докозахексаенова киселина) представлява вид омега-3 полиненаситена мастна киселина. Организмът ни не може да я произвежда сам, но се нуждае от нея за редица жизнено важни процеси. ДХА е ключов компонент на клетъчните мембрани и приемът й е ключов за нормалния растеж на детето. Витамините D и E са мастноразтворими и подкрепят функцията на имунната система. В същото време в редовният прием на витамин Д спомага за здравината и растежа на костите и зъбите, а витамин Е оказва силен антиоксидантен ефект, защитаващ тялото от вредното десйтвие на свободните радикали. Без глутен.

 

Състав:

Активни съставки:

Mасло от микроводорасли Schizochytrium sp, слънчогледово масло, антиоксидантиалфа-токоферол (DL-алфа-токоферол, естери на аскорбиновата киселина с мастни киселини), Витамин D₃ (холекалциферол). Без глутен.

 

Начин на употреба:

  • Разклатете добре преди употреба. Прилагайте 8 капки сутрин, освен ако педиатърът не посочи друго.
  • Наклонете бутилката под ъгъл от 45°, за да образувате капката.
  • Капките могат да се добавят към мляко, в други напитки или да се прилагат директно в устата или с чаена лъжичка.
  • Затворете плътно капака след употреба.
  • При консумация от деца под 3 години- консултирайте се с вашият педиатър.
  • Да се съхранява при стайна температура (макс. 25°C) на хладно и сухо място, като се избягва излагане на топлина или пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с вода. Консумирайте в рамките на 2 месеца след разпечатване.