ПРОДУКТИ
Кошница

NESTLE OPTIPRO NAN 5 МЛЕЧНА НАПИТКА ЗА МАЛКИ ДЕЦА 3+ 700ГР

NESTLE OPTIPRO NAN 5 МЛЕЧНА НАПИТКА ЗА МАЛКИ ДЕЦА 3+ 700ГР
NESTLE OPTIPRO NAN 5 МЛЕЧНА НАПИТКА ЗА МАЛКИ ДЕЦА 3+ 700ГР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10270
30.40лв.
Купи

NESTLE OPTIPRO NAN 5 МЛЕЧНА НАПИТКА ЗА МАЛКИ ДЕЦА 3+

NAN е от ПЪРВИТЕ марки проучващи в детайли храненето на малките деца и се ангажира да продължи да работи в посока здравето на децата сега и за в бъдеще.
Периодът преди училище и предучилищната възраст са ключови за продължаване на изграждането на основата за здраве през целия живот на малкото дете.
    От 1 до 5 години децата преминават през период на ускорен растеж, когато развитието им поема решителна траектория, полагайки основите на бъдещото им здраве и разкривайки свят на невероятни възможности.
    Сложността на тази фаза от развитието на живота изисква повече нутриенти в диетата на малкото дете и не всеки продукт би могъл да му ги доставя.
В подкрепа на това, ние от Нестле Детско Хранене добавяме към нашата научно разработена гама Млека за малки деца, базирана на 155 години проучвания и изследвания, нов продукт.

Той осигурява балансирано хранене и хармонично развитие на деца над 3 години. Продуктът съдържа Витамин Д, който допринася за нормалното функциониране и развитие на имунната система на децата; Калций - необходим за нормалния растеж и развитие на детските кости; Желязо - допринася за нормалното когнитивно развитие.