ПРОДУКТИ
Кошница

Neurofuzion® х 120 капсули

Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
Neurofuzion® х 120 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9403
175.26лв.
Купи

NeuroFuzion
Подпомага мозъчната функция и психическата жизнеспособност

120 таблетки


Мозъкът е най-сложният орган в човешкото тяло. От една страна контролира всички останали органи - мускули, очи, крайници, от друга умът, като функция на мозъка се грижи за нашето ментално и емоционално състояние. Поддържането на здравето на мозъка е от изключителна важност за психичното здраве и нормалната дейност на нервната система. 

Една таблетка от хранителната добавка съдържа активен елемент Литий 3 mg и Цинк 1,5 mg., в комбинация с билковите екстракти осигуряват необходимата дневна доза за оптималната фунцкия на мозъчната дейност и нервната система като цяло.

Литият е силно реактивен, лек метал, който естествено се намира в много ниски стойности в тялото ни. При дневни дози от 0,3 до 6 mg. защитава мозъка. Клиничните изпитвания с литий показват възможност за предотвратяване на деменция. Литият също така увеличава активността на стволовите клетки и ускорява транспортирането на витамин В12 и фолиева киселина в клетките, което от своя страна защитата мозъка. Предпазва от болестта на Алцхаймер и свързаните с нея демнеции.

Цинкът е вторият най-разпространен минерал в организма. Той е важен микроелемент за дейността на над 300 ензима, които подпомагат нервната система, метаболизма, храносмилането, подпомага концентрация и паметта и др. Продуктът NeuroFuzion доставя на организма цинк под формата на цинков оротат. Цинковият оротат е съединение, при което цинкът е свързва с оротовата киселина, която гарантира неговото по-бързо усвояване и по-голямата му концентрация в кръвта.

Комбинацията от балансирано подбрани билкови екстракти с доказаните им благоприятни действия, допълнтелно подпомагат цялостната функция на нервната система и работата на мозъка.


Екстракт от мукуна – основната активна съставка на екстракта е Леводопа или L -дихидроксифенилаланин, биогенно вещество, което се синтезира в човешкото тяло от тирозин или идва от храната. Леводопа се използва в комплексната терапия на депресия, нервни разстройства, влошаване на умствената дейнсот от различнен произход, както и срещу болестта на Паркинсон.

Екстракт от бакопа мониери – използва се при загуба на концентрация; слаба памет; овладвяване на състояния, като стрес и депресия; подобрява функциите на мозъка; подобрява настроението. Съдържащите се в нея бакозиди действат разширяващо кръвоносните съдове.

Екстракт от пасифлора – повлиява благоприятно симптомите на тревожност и депресия. Мощен нерворелаксант.

Екстракт от жълт кантарион – чрез активната си съставка хиперицин действа като естествен антидепресант, с меко успокояващо действие.

Екстракт от златен корен органик – действа благоприятно върху централната нервна система; действа благоприятно на умствената дейност.

Екстракт от шафран – NeuroFuzion съдържа най-висококачествения екстракт от шафран, който повишава енергията и умствената активност; облекчава стреса и поддържа нервната система.

 

Съставки:              (в 2 капс. )             (дн.доза.)
Литий                          6 mg                         12 mg          
Цинк                            3 mg                           6 mg
(от 20 mg цинков оротат)
Патентована смес   1020 mg                 2040 mg
Екстракт от мукуна /Mucuna Pruriens/ 15%, л-допа, екстракт от бакопа мониери (20% сапонини), eкстракт от пасифлора 4:1 (билка), екстракт от жълт кантарион 4:1 (билка), екстракт от златен корен органик  5:1 (корен), eкстракт от шафран 5:1
Растителна капсула (целулоза), екстракт от ориз. 

Не съдържа: ГМО, глутен.
Подходящо за вегани. 
Приложение Допринася за поддържа нормалното състояние на нервната система.
Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули  2 пъти дневно. 
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Global Healing Center LLC, Houstan, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 28 g