ПРОДУКТИ
Кошница

Nordaid Ltd Витамин В12 спрей 30МЛ

Nordaid Ltd Витамин В12 спрей 30МЛ
Nordaid Ltd Витамин В12 спрей 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: К205
30.50лв.
Купи

Витамин В12 спрей / 30 ml, 200 впръсквания

Допринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система

Тялото се нуждае от витамин B12 за оптимизиране здравето на мозъка, производството на кръвни клетки и поддържането на нервните. B12 осигурява енергията на мозъка, която е необходима за правилното му функциониране. Дори малък дефицит може да предизвика множество когнитивни нарушения, проблеми с паметта и хронична умора. Допълнителният прием на хранителна добавка с витамин В12 може да има следните ползи:

· Регулиране на производството на кръвни клетки

· Осигуряване на градивни елементи за създаване на нови мозъчни клетки и невротрансмитери

· Подпомогне развитието и функционирането на нервната система

· Повишаване устойчивостта на стрес и снижаване риска от психическо изтощаване

· Насърчаване на умствената енергия

· Забавяне процесите на невродегенерация и стареене на мозъка

Спреят на Nordaid е иновативна хранителна добавка, която с едно впръскване осигурява 400 μg витамин В12. Активното вещество метилкобаламин (витамин В12) се абсорбира изключително бързо през устната кухина и се доставя директно в кръвния поток.

Приемът на витамин B12 е задължителен за всеки, защото усвояването му намалява естествено с възрастта или преждевременно при наличието на храносмилателни разстройства.

Основният източник на витамин В12 е месото или животинските храни, например яйца, дроб, мляко, а процесите на неговото смилане и усвояване са сложни, поради което допълнителният прием е особено препоръчителен при веган и вегетариански режим на хранене. Значителен дефицит на метилокобаламин се наблюдава и при възрастните хора.

Оптималните нива на В12 улесняват мозъка да обработва по- добре информацията и насърчават цялостното здраве на нервната система. Една от ключовите функции на витамин В12 е да предпазва мозъка от атрофия, която може да доведе до загуба на памет и състояние, известно като деменция.

Витамин B12 поддържа здравето и безопасността на нервите, като помага за образуването на миелин - защитната им обвивка. Също така участва в създаването на нови нерви и във възстановяването на увредени.

B12 е необходим за образуването на повишаващите настроението невротрансмитери -серотонин и допамин. Симптомите на депресия, често се свързват с ниски нива или дефицит на B12.

Nordaid орален спрей В12 не съдържа захар, глутен, лактоза. Подходящ е за веган и вегетариански режим на хранене. Един флакон от 30мл осигурява 200 впръсквания.

Съставки:       (в 1 впръскване)     дн.доза       NRV*%
Витамин В12         400 µg                  400 µg        16000
(метилкобаламин)

Пречистена вода, стевиол гликозиди , ацетат, натурален аромат на ментол, лимонена киселина, калиев сорбат, натурален аромат на мента, витамин В12.

Подходящо за вегани.   

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Разклатете преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта.: За възрастни над 18 г.: По 1 впръсканe дневно, върху езика.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.