ПРОДУКТИ
Кошница

NORDAID LTD / РЕЙШИ + ВИТАМИН C СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ

NORDAID LTD / РЕЙШИ + ВИТАМИН C СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ
NORDAID LTD / РЕЙШИ + ВИТАМИН C СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: К222
28.75лв.
Купи

NORDAID LTD / РЕЙШИ + ВИТАМИН C СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ

Допринася за нормалното функциониране на имунната система

Имунната система работи в много деликатен баланс и за да бъде достатъчно силна, за да се бори с различни вируси, бактерии, патогени и инфекции, тя се нуждае от подкрепа. Осигуряването на здравословна диета и ниски нива на стрес са предпоставка за здрава имунна система.

Спреят Рейши + витамин C на Nordaid оказва имуномодулиращо влияние и съдейства за поддържане на собствените защитни сили на организма като:

· Укрепва имунитета и помага за регулиране и поддържане на имунната система

· Повишава енергията и издръжливостта

· Проявява антиоксидантно и противовъзпалително действие

· Осигурява защита на клетъчната ДНК.

· Бори се срещу бактериални инфекции

· Естествено инхибира освобождаването на хистамин

· Увеличава устойчивостта на стрес

Имунната система е естествената защита на тялото срещу външни агресори. С напредване на възрастта тя отслабва в процес, наречен имуностареене. В допълнение може да бъде компрометирана, поради лошо хранене, наличие на хронични заболявания, автоимунни разстройства, стрес. Дисбалансът и недостигът на достатъчно хранителни вещества също води до по- ниска устойчивост срещу различни заболявания, и може да остслаби имунитета.

Допълнителният прием на микронутриенти, чрез целенасочен подбор може да подпомогне собствените защитни сили на организма.

Спреят за уста на Nordaid, комбинация от екстракт от Рейши и витамин C е отлично средство за подобряване баланса и поддържане на силна имунна система. Абсорбира се бързо и се усвоява лесно от организма. Основните компоненти отдавна са проучени и признати за едни от най- добрите имунустимулатори.

Гъбите Рейши съдържат множество биоактивни компоненти, които оказват проактивен ефект върху имунната система. В допълнение те са класифицирани, като адаптоген, който помага на тялото да преодолее и по- лесно да се адаптира към физически, химичен и биологичен стрес. Бета глюканите и полизахаридите, присъстващи в рейши, демонстрират антитуморна и имуностимулираща активност.

Витамин С от своя страна допринася за повишаване на енергията, за засилване на имунната система и за нормалното образуване на колаген. Той също така подобрява усвояването на полизахаридите в Рейши.

Приемането на Рейши с витамин С пвишава ефективността на двата основни компонента и благоприятства извличането на максимални ползи за здравето.

Заедно и Рейши, и витамин С са мощни антиоксиданти, които модулират окисляването и подпомагат способността на тялото се регенерира и защитава.

Съставки:             (в 1 впръскване)            дн.доза         NRV*%
Витамин C                      25 mg                      100 mg          125%
Рейши                              25 mg                      100 mg            **
/екстракт Ganoderma lucidum  10:1/

Глицерол, пречистена вода, натриев L-аскорбат, L-аскорбинова киселина, екстракт от гъби Рейши (Ganoderma lucidum), калиев сорбат (консервант), етерично масло от сладък портокал (Citrus sinensis).

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Глутен, Лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта :  За възрастни над 18 г.: По 4 впръсквания веднъж дневно, директно под езика.

Съхранение: На стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина и място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.