ПРОДУКТИ
Кошница

NORDAID LTD / ЧАГА + ВИТАМИН D3 СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ

NORDAID LTD / ЧАГА + ВИТАМИН D3 СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ
NORDAID LTD / ЧАГА + ВИТАМИН D3 СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K223
28.75лв.
Купи

NORDAID LTD / ЧАГА + ВИТАМИН D3 СПРЕЙ ЗА УСТА 30МЛ

Допринася за поддържане на здрава имунна система.

Nordaid Чага + Витамин D3 е първокласен орален спрей, специално създаден за укрепване на имунната система и преодоляване на предизвикателствата на студения сезон със силата на природата.

Чага е адаптогенна гъба, която е пълна с разнообразие от витамини, минерали и хранителни вещества. Изобилието от антиоксиданти в състави ѝ съдействат за пречистване на свободните радикали в тялото и в борбата с оксидативния стрес. Бета-D-глюканите помагат за балансиране на имунната ви система.

Витамин D от своя страна е от съществено значение за подпомагане на нормалната функция на имунната система. Ефективен е за профилактика на грип, настинки и различни други болестни състояния.

Заедно Чага и Витамин D3 укрепват естествената защитна система на тялото и предпазват от патогени и заболявания. Редовното приложение на спрея, превъзходната му интраорална абсорбция и клетъчно усвояване могат да допринесат за следните ползи:

· Модулиране на имунната система

· Повишаване на вътрешните защитни сили на организма

· Подпомагане в борбата с инфекциите от леки настинки до по- сериозни заболявания

· Намаляване на възпалението

· Защита на черния дроб

· Регулиране на кръвната захар, кръвното налягане и настроението

· Поддържане на нормални нива на калций в кръвта

Чага има един от най- високите ORAC резултати (мярка за антиоксидантна активност) от всички храни. Именно тези високи нива на антиоксиданти, както и здравословните съединения, минерали и витамини в хранителния ѝ профил, определят мощните ефекти на гъбата върху имунната система. Чага съдържа бета-D-глюкани – естествено срещащи се полизахариди, за които е доказано, че имат силни имуностимулиращи качества. Те определят способността на чага да балансира имунната система, което означава да я стимулира, когато има нужда от тласък, и да я успокоява, когато е свръхактивна.

Витамин D по природа е противовъзпалително. Недостигът му причинява слабост на имунната система и хронично възпаление. Освен това той регулира усвояването на калций и фосфор, което играе жизненоважна роля за поддържане на костите и зъбите. Също така подпомага нормалната мускулна функция и участва в процеса на делене на клетките. Витамин D3 в този спрей е от естествен източник. Извлечен е от ланолин, който се добива от овча вълна.

Лесният за употреба, със страхотен на вкус и отлично усвоим орален спрей Nordaid Чага + Витамин D3, съдържа 200 впръсквания и осигурява 50 дневни дози. Всяка дневна доза (4 впръсквания) съдържа 100 mg екстракт от гъба чага (Inonotus obliquus - 11:1) и 50 µg витамин D3.

Съставки:             (в 1 впръскване)           дн.доза                NRV*%
Витамин D3              500 IU/ 12.5 µg         1000 IU/ 25 µg          500%
Чага                                25 mg                        50 mg                    **
/екстракт от Inonotus obliquus 11:1/

Глицерол,пречистена вода, слънчогледов лецитин (емулгатор), екстракт от гъба Чага (Inonotus obliquus), концентрат от лимонов сок, калиев сорбат, ксантанова гума, холекалциферол (витамин D3).

Подходящо за вегетарианци.

Не съдържа: Захар, глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 1-2 впръсквания дневно, директно под езика.

Съхранение: На стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.