ПРОДУКТИ
Кошница

NORDIC PURE / LEPTIN C30 GLOBULI / ЛЕПТИН C30 ГРАНУЛИ X10ГР

NORDIC PURE / LEPTIN C30 GLOBULI / ЛЕПТИН C30 ГРАНУЛИ X10ГР
НАЙ-ПРОДАВАН
NORDIC PURE / LEPTIN C30 GLOBULI / ЛЕПТИН C30 ГРАНУЛИ X10ГР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: NP13
29.20лв.
Купи

NORDIC PURE / LEPTIN C30 GLOBULI / ЛЕПТИН C30 ГРАНУЛИ X10ГР

Leptin Globuli C30 е хранителна добавка под формата на малки и лесни за прием гранули за ежедневна употреба по време на диета с цел отслабване, както и в случай на усилен фитнес или друг спортен режим за поддържане на здраво и силно тяло. Продуктът е изцяло натурален и се базира на радионична бионергийна захароза, която увеличава лептиновата чувствителност. В 100 грама глобули се съдържат 0 г мазнини, 0 г протеини, 0 г сол, 100 г въглехидрати (от които 100 г захар). Не съдържа химикали или ГМО.

С какво помага?

 • Подпомага борбата срещу излишните килограми;

 • Намалява риска от затлъстяване и неговите здравни усложнения;
 • Подпомага контрола на апетита;
 • Действа потискащо върху емоционалния „вълчи“ глад;
 • Спомага за поддържането на чувство за ситост след основно хранене;
 • Намалява желанието за сладки и вредни храни;
 • Дава повече енергия, сила и тонус на тялото;
 • Действа подкрепящо за хората, които тренират активно;
 • Редуцират риска от натрупване на подкожни мазнини;
 • Може да подобри дейността на имунната система;
 • Има регулиращо действие върху човешкия метаболизъм;
 • Подпомага функциите на ендокринната система;
 • Облекчават състоянието на лептиновата резистентност.

Какво е лептин?

Важно е да уточним, че Лептинови гранули C30 не съдържат веществото лептин. Те са създадени с цел увеличаване на лептиновата чувствителност и нормалната му функционалност в човешкия организъм. Самият лептин представлява хормон, който присъства в човешкото тяло и който бе открит сравнително скоро – в средата на 40-те години миналия век. Изследователският интерес към него продължава. Това е така, защото към този момент учените са установили, че той може да е ключът към световната борба срещу затлъстяването. Веднага след като е открит, лептинът става известен с това, че регулира приема и изразходването на енергия в човешкия организъм. Сам по себе си той представлява вид протеин (пептид), който се секретира директно в мастните клетки. При транспортирането му през кръвния поток до мозъка, той активира и редица други лептинови рецептори в тялото. Основното действие на лептина в помощ на отслабващите е да сигнализира мозъчния ствол и хипоталамуса, че сте гладни или сити. Лептинът подпомага инхибиране на чувство за глад и регулация на енергийния запас, който ако е в границите на нормалните нива, при нужда от енергия тялото няма да усети чувство на глад. Ако лептинът е в ниски нива се стига до драстично засилване на апетита.

Какво е лептинова резистентност?

С този термин се обозначава състоянието, в което лептиновите рецептори не функционират правилно. Това се случва често при затлъстяване. Въпреки че количеството лептин в тялото традиционно е правопропорционално на това на подкожните мазнини, при лептинова резистентност до затлъстяване се стига без значение какви са нивата на хормона – високи или ниски. Обикновено, наднорменото тегло е свързано с високи нива на лептин. При дисфункция на лептиновите рецептори обаче, мозъкът не успява да изпрати сигнал на тялото, с което да предизвика усещане за ситост. По този начин, въпреки че вие имате стабилен източник от енергиен ресурс (подкожните мазнини), продължавате да приемате още и още храна. Стимулиращите лептиновите рецептори хранителни добавки могат да помогнат при наличие на този здравен проблем.

Лептинови гранули C30 е натурален продукт от немската компания Nordic Pure. Той е изцяло подходящ за употреба от вегани.

Съставки: Лептинови гранули С30, органик захароза.

Средни хранителни стойностиза 100 g:
Енергийна стойност1712kJ /409 kcal
Мазнини0 g
Въглехидрати100 g
   от които захари100 g
Протеини0 g
Сол0 g

Хранителна добавка, 10 g.

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане нормалното чувство за ситост.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 5 гранули 2 пъти дневно, директно в устата.

Съхранение: Съхранявайте на сухо място при стайна температура и недостъпно за деца.