ПРОДУКТИ
Кошница

Now Foods Ацетил-Л Карнитин Паудър 85гр

Now Foods Ацетил-Л Карнитин Паудър 85гр
Now Foods Ацетил-Л Карнитин Паудър 85гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2713
86.36лв.
Купи

Now Foods Ацетил-Л Карнитин Паудър

Продукт на прах с Acetyl L-Carnitine, производна съставка на L-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите.Acetyl L-Carnitine се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.

Здравословни ползи от приемането на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine Powder :

Ежедневен прием на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine Powder  като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. Acetyl L-Carnitine спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства. Acetyl L-Carnitine ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини.

Нивата на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine Powder  намаляват значително с възрастта, поради което е необходим приемът му като хранителна добавка

Състав:

  • Acetyl-L-Carnitine (from Acetyl-L-Carnitine HCl)

Начин на употреба:

Приемайте по 1 доза 30 минути преди тренировка, сутрин на гладно или вечер преди лягане.