ПРОДУКТИ
Кошница

Now Foods Е-400 Миксед Токоферол x250 софтгел таблетки

Now Foods Е-400 Миксед Токоферол x250 софтгел таблетки
Now Foods Е-400 Миксед Токоферол x250 софтгел таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2830
90.91лв.
Купи

Now Foods Е-400 Миксед Токоферол 

Витамин Е (Vitamin E-400) e група от осем различни комплексни вещества с антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). При първите изследвания този витамин се е считал за мазнина, извлечена от растителни източници.

Витамин Е (Vitamin E) е незаменим витамин, а това означава, че тялото не може да го произвежда само и следователно е необходимо да се приема чрез храна или добавки. Алфа-токоферола действа като антиоксидант и не позволява образуването на свободни радикали. Също така намалява оксидирането на липиди в клетките.

Благодарение на Витамин Е-400 (Vitamin E-400) може да подобрите функциите на имунната и сърдечно-съдовата система. Витамин Е капсули е изключително необходим за сърцето, мозъка и половите органи, понеже те се нуждаят от повече кислород.

Недостигът на Vitamin E може да бъде причина за редица болести като стерилност, менструални проблеми, скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания и д

ЗАЩО ДА ПРИЕМАМЕ ВИТАМИН Е КАПСУЛИ ОТ NOW FOODS?

Витамин Е 400 е основен антиоксидант и защитава срещу липидна пероксидация. Това е особено важно при защитата на клетките на организма от свободните радикали. Тези защитни ползи са постижими с допълнителен прием на Витамин Е 400 капсули.

Много малко спортисти разбират значението на антиоксидантите за мускулен растеж и възстановяване. След фитнес тренировка образуваните свободни радикали могат да предизвикат бъркотия в изрядната структура на клетката и с това да се стигне до нейното разграждане.

Свободните радикали подтискат активността на хормона на растежа и инсулиноподобния растежен фактор IGF-I, които са отговорни за мускулен растеж. За това е желателно да се приемат антиоксиданти преди или след фитнес тренировка. Това може значително да намали свободните радикали и да доведе до по-бързо възстановяване и по-добър мускулен растеж, независимо от това дали ще отслабвате или покачвате мускулно тегло и маса.

ВИТАМИН Е - НАЙ-ВАЖНИЯТ ОКСИДАНТ СРЕД ВИТАМИНИТЕ

Витамин Е на супер цена стимулира сърдечния ритъм и честота, и мускулният растеж, подобрява зрението, забавя мускулното разграждане и подсилва имунната система. За Витамин Е е доказано, че играе важна роля в профилактиката и превенцията срещу рака.

Синтетичния витамин Е (хранителната добавка), се намира в широка продажба по света и у нас. Етсественият, натуралният витамин Е се открива по-рядко.

Витамин Е гел капсули на страхотна цена като мощен антиоксидант има функцията да предпазва клетките от увреждане, да забавя окисляването на липидите и образуването на свободни радикали в организма. Витамин Е също така предпазва другите мастноразтворими витамини от окисляване, като дори помага за  усвояването на някои от тях. Витамин Е от Now Foods може да забави процесите на стареене и предотвратява появата на пигментация, и други изменения на кожата с възрастта. Според много изследвания, витамин Е помага да се спре образуването на  ракови  клетки, помага при  дихателни проблеми и облекчава симптомите на Aлцхаймер и Паркинсон.

Подобрявайки способността на организма да се бори с  инфекциозните болести, този витамин Е стимулира имунната ви система.  
Недостигът  на витамин Е може да повиши оксидативния стрес и редица  отрицателни последствия за мускулите и за клетъчното ДНК. Дефицитът на този витамин може да стане причина  за развитието на невродегенериращи заболявания. Това води от своя страна до физически спад  и намалени физически способности.  Освен всички изброени ползви от приема на витамин Е, той  оказва и подхранващо действие на  кожата, косата и ноктите Ви.

Състав:

Активна съставка:

Витамин E  268 мг (400 IU)

Други съставки:

говежди желатин (BSE-free), глицерин, вода, органично екстравърджин маслиново масло, смесени токофероли (д-бета, д-делта, д-гама) - Източник: https://biomall.bg/vitamin-e400-mixed-tocopherols-gel-kapsuli-now-foods-cena

Начин на употреба:

Приемайте 1 гел-капсула дневно, за предпочитане по време на хранене.