ПРОДУКТИ
Кошница

Now Foods Суроватъчен протеинов изолат 2268гр

Now Foods Суроватъчен протеинов изолат 2268гр
Now Foods Суроватъчен протеинов изолат 2268гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3091
190.91лв.
Купи

Now Foods Суроватъчен протеинов изолат

Суроватъчният протеин изолат е добит посредством микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура и се счита за най-високия клас протеин, по-качествен и от суроватъчния концентрат. Чистият изолат е по-добре филтриран от концентрата и съдържа по-малко количество въглехидрати и мазнини.
Суроватъчният протеин изолат съдържа високи количества биоактивни протеинови фракции и неденатуриран протеин. Той е с най-високо качество, защото се усвоява най-бързо от организма и има най-висока биологична стойност. Този вид протеин има най-високо съдържание на глутамин и аминокиселините с разклонена верига (BCAA), които заедно осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Суроватъчния протеин изолат е много добър и набавя необходимите аминокиселини в правилната пропорция.
Суроватъчният протеин изолат осигурява необходимия градивен материал за мускулите и подобрява възстановяването след тренировка. Най-удачното време за прием на хранителната добавка е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня, защото след тежка тренировка трябва да се възстановят мускулните влакна) и сутрин веднага след като станете от сън (за стопиране на възникналите през нощта катаболни процеси).
Суроватъчните протеини на американската компания NOW Foods печелят наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за хранителни добавки) за най-добър протеинов продукт за 2008 г.

Състав в 28 грама:

Активни съставки:

Минерали  
Калий 168 mg
Калций 125 mg
Магнезий (as Magnesium Oxide) 22 mg
Натрий 40 mg
Фосфор 70 mg
Мастни Киселини  
Холестерол 4 mg
Други  
Калории 105
Протеини 25 g
Мазнини 0.3 g
Въглехидрати 1 g
Захар 1 g

Други съставки:

Соев лецитин и микрофилтриран суроватъчен протеин изолат.

Начин на употреба:

Приемайте:

Сутрин;
През деня като заместител на хранене;
Преди тренировка;
Веднага след тренировка;
Вечер преди сън.