ПРОДУКТИ
Кошница

Now Foods Суроватъчен Протеин 2722гр

Now Foods Суроватъчен Протеин 2722гр
Now Foods Суроватъчен Протеин 2722гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3088
180.00лв.
Купи

Now Foods Суроватъчен Протеин

Суроватъчният протеин е висококачествен, чист, натурален протеин от краве мляко. Той е пълноценен източник на незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не може да произведе и трябва да си набавя ежедневно. Незаменимите аминокиселини изграждат ноктите, кожата, мускулите и много други телесни тъкани.
Суроватъчният протеин съдържа повече верижно разклонени аминокиселини от всеки друг познат хранителен източник на земята.
Той е идеален източник на протеин за хора от всички възрасти и може да се приема от всички: хора, които се занимават със спортно хранене; целят намаляване на телесното тегло; увеличаване на протеиновия синтез и мускулната маса; искат да имат добро дентално и костно здраве и силна имунна система. Суроватъчният протеин увеличава нивата на глутатиона - най-мощният антиоксидант в човешкото тяло. Също така увеличава задръжката на азот в организма, което е от особено важно значение за хората, които спортуват.
Суроватъчният протеин е лесно усвоим от организма и спомага за възстановяване на мускулните влакна след тежка физическа тренировка. Научните изследвания доказват, че този протеин намалява холестерола в кръвта и риска от рак на простата, а също така помага да се освободят 2 хормона, потискащи апетита.
Най-удачното време за прием на хранителната добавка е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня, защото след тежка тренировка трябва да се възстановят мускулните влакна) и сутрин веднага след като станете от сън (за стопиране на възникналите през нощта катаболни процеси).
Суроватъчният протеин на американската компания NOW Foods е комбинация от йоннообменени, микрофилтрирани и ензимнохидролизирани суроватъчни изолати и концентрати, което го прави един от протеините с най-висока биологична стойност на пазара.

Състав в 42 грама:

Активни съставки:

Минерали  
Калий 137 mg
Калций 173 mg
Натрий 104 mg
Билки  
Стевия - Certified Organic Stevia Extract (Stevia rebaudiana) (leaf) 84 mg
Мастни Киселини  
Холестерол 6 mg
Други  
Калории 165
Въглехидрати 11 g
Захар 5 g
Протеини 26 g
Мазнини 1.5 g

Други съставки:

Бленд от суроватъчни протеини (ензимно хидролизиран суроватъчен протеин концентрат, йонно-обменен суроватъчен протеин изолат, микрофилтриран суроватъчен протеин концентрат), какао, натурални овкусители, фруктоза, стевия, Xanthan Gum и глутамин в свободна форма.

Начин на употреба:

Сутрин;
През деня като заместител на хранене;
Преди тренировка;
Веднага след тренировка;
Вечер преди сън.