ПРОДУКТИ
Кошница

Now Foods Хром Пиколинат 200мкг x100 капсули

Now Foods Хром Пиколинат 200мкг x100 капсули
Now Foods Хром Пиколинат 200мкг x100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2795
18.18лв.
Купи

Now Foods Хром Пиколинат

Хром Пиколинатът формата на хром, която най-добре се усвоява от човешкия организъм. Представлява незаменим ключов минерал, участващ в синтеза на мазнините, протеините и производството на инсулин. Хром Пиколинатът се използва и за производството на енергия. Той често пъти е наричан "фактор на толерантност към глюкозата", защото участва в нейния метаболизъм. Хром пиколинатът има силно влияние за увеличаването на мускулната маса и обмяната на мазнините.
Според множество научни изследвания ниските нива на Хром Пиколинат в кръвната плазма са индикация за заболяване на коронарната артерия. Често пъти при бременни жени е необходим допълнителен прием на минерала, заради развиващия се зародиш. Дефицитът на Хром Пиколинат може да доведе до развитието на атеросклероза, неадекватен метаболизъм на аминокиселините, повишаване на холестерола и триглицеридите в кръвта и умора.
Хром Пиколинатът забавя процесите на стареене, важен е за профилактиката на сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет. С течение на годините нивата на Хром в човешкия организъм намаляват и приемът му като хранителна добавка е задължителен.

Състав:

Активни съставки:

Хром пиколинат 200мг;

Други съставки:

Желатин и оризово брашно.

Начин на употреба:

Приемайте по една доза (1 капсула) с всяко хранене.