ПРОДУКТИ
Кошница

NUTRICOST EAA (ESSENTIAL AMINO ACIDS) / ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КАПС. Х240

NUTRICOST EAA (ESSENTIAL AMINO ACIDS) / ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КАПС. Х240
NUTRICOST EAA (ESSENTIAL AMINO ACIDS) / ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КАПС. Х240
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: S78
69.00лв.
Купи

NUTRICOST EAA (ESSENTIAL AMINO ACIDS) / ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КАПС. Х240

EAA Nutricost е висококачествен комплекс от есенциални аминокиселини, който допринася за нормалното състояние на мускулите

Отличен избор за любителите на фитнеса, спортисти и бодибилдъри. Формулата насърчава натрупването на мускулна маса и подпомага процеса на възстановяване след физически натоварвания. Благоприятства чернодробната функция и допринася за поддържането на здравословно телесно тегло.

 Полезни ефекти от приема на есенциални аминокиселини:

 • Стимулира производството на енергия.

 • Допринася за растежа на мускулна тъкан и помага за намаляване загубата на мускулна маса.

 • Намалява периода за възстановяване след интензивна тренировка.

 • Поддържа здравето на черния дроб.

 • Подобрява физическата издръжливост и постигнатите резултати.

 • Съдейства в борбата с излишните килограми.

 • Подкрепя сърдечното здраве.

 • Грижи се за красотата и доброто състояние на кожата, ноктите и косата.

Състав и действие на формулата с есенциални аминокиселини EAA Nutricost

 • Верижно разклонени аминокиселини (Л-Левцин, Л-Изолевцин, Л-Валин)

Верижно разклонените аминокиселини подпомагат растежа на мускулите и имат ключова роля при производството на енергия по време на активна физическа дейност.

Те противодействат на разграждането на телесните протеини, намаляват риска от травми и насърчават възстановяването при вече възникнали увреждания. Приемът на Л-Левцин, Л-Изолевцин, Л-Валин способства за постигането на по-добри спортни резултати и осигурява подкрепа за редукция на теглото. Също така верижно разклонените аминокиселини оказват благоприятно влияние при чернодробни нарушения и висока кръвна захар.

 • L-Лизин 

L-Лизин е важна аминокиселина, която допринася за изграждането на мускулатурата и подпомага възстановяването на тъканите. Тя е съврзана с усвояването на калция и производството на хормони, ензими и колаген. Спомага за регенерацията на кожата след нараняване и има благотворен ефект върху ноктите и косата. L-Лизин е известна и със способността си да подобрява защитата на организма срещу повторна поява на херпес симплекс (HSV).

 • Л-теанин

Благоприятства кръвообращението на мозъка и работата на нервната система. Антиоксидантните ѝ свойства осъществяват протекция на нервните клетки срещу увреждане и разрушаване. Облекчава стреса и симптомите на тревожност и безсъние.

 • Л-Фениланин

Подкрепя нервната система и метаболитните процеси. Допринася за подобряване на настроението, нормализиране на повишения апетит и регулирането на наднормено тегло.

 • Л-Хистидин

Л-Хистидин стимулира имунитета, енергийните нива и физическата издръжливост. Тя ускорява детоксикацията и възстановяването на мускулите след тежка тренировка и/или травми. Поддържа стабилността на нервната система, храносмилането и усвояването на цинка. Л-Хистидин е аминокиселина, която насърчава сексуалното желание, помага за повишаване на либидото както при мъжете, така и при жените.

 • Л-Триптофан

Тази аминокиселина участва в производството на серотонин и мелатонин, от които зависи доброто настроение и пълноценния сън. Стимулира още хормона на растежа и натрупването на мускулна маса.

 • Л-Метионин

Аминокиселина с мощен енергизиращ и детоксикиращ ефект. Влияе благоприятно върху имунната система и физическата издръжливост. Подпомага метаболизма и регенерацията на увредените тъкани.

Съставки:Дн. доза:

Л-Левцин

250 mg

Л-Лизин хидрохлирд

250 mg

Л-Изолевцин 

150 mg

Л-Валин

150 mg

Л-Теонин

250 mg

Л-Фениланин

100 mg

Л-Хистидин

50 mg

Л-Триптофан

50 mg

Л-Метионин

50 mg

Хипромелозна (целулозна) капсула, магнезиев стеарат (от растителен източник), стеаринова киселина, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Хранителна добавка, 240 капсули

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на мускулите.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно с 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.