ПРОДУКТИ
Кошница

NUTRICOST NIACINAMIDE VITAMIN B3 / НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН В3) КАПС. Х240

NUTRICOST NIACINAMIDE VITAMIN B3 / НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН В3) КАПС. Х240
NUTRICOST NIACINAMIDE VITAMIN B3 / НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН В3) КАПС. Х240
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: S151
53.00лв.
Купи

NUTRICOST NIACINAMIDE VITAMIN B3 / НИАЦИНАМИД (ВИТАМИН В3) КАПС. Х240

Nutricost Витамин В3 ниацинамид е естествена хранителна добавка, която е много добър източник на жизнено важния Витамин B3. От него зависи превръщането на въглехидратите в глюкоза, както и производството на някои полови хормони и хормоните, свързани със стреса

Ниацинамид е форма на Витамин B3, която се усвоява бързо и лесно в организма и допринася както за нормалния метаболизъм на въглехидрати, протеини и мазнини, така и за нормалното функциониране на нервната система. Той подобрява работата на сърдечно-съдовата система, спомага за преодоляване на умората и повишава енергия. Освен това ниацинамидът насърчава мобилността на ставите и облекчава симптомите на тревожност и безпокойство. Тази хранителна добавка не съдържа ГМО, соя и глутен в състава си и е подходящ за прием и от вегетарианци от вегани.

Ефекти от Витамин B3 ниацинамид:

  • насърчава правилния метаболизъм на въглехидрати, протеини и мазнини тялото;

  • способства за превръщането на въглехидратите в глюкоза;

  • спомага за нормалното функциониране на нервната система;

  • помага за преодоляване чувството на умора, тревожност и безпокойство;

  • повишава енергията на тялото;

  • подобрява работата на сърдечно-съдовата система;

  • насърчава мобилността на ставите.

Свойства на ниацинамида:

Ниацинамид е една от водоразтворимите форми на Витамин B3, която се усвоява бързо и лесно в организма. Неговата роля е изключително важна на човешкия организъм. Благодарение на него въглехидратите, протеините и мазнините, приети с храната се усвояват и преработват по правилен начин. Ниацинамидът участва и в производството на някои полови хормони, както и на хормоните, свързани със стреса. Той спомага за нормалното функциониране на нервната система, както и за за преодоляване чувството на умора, тревожност и безпокойство. Освен това стимулира дейността на мозъка, помага при главоболие и има успокояващо действие. Повишава мускулната сила и енергията на тялото и спомага за увеличаване подвижността на ставите. Също така ниацинамидът подобрява работата на сърдечно-съдовата система и поддържа здравето на кожата - спомага за намаляване появата на бръчки, розацея и акне.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:

Витамин B3 (ниацинамид)

500 mg500 mg

Капсула (желатин), магнезиев стеарат (от растителен източник).

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Хранителна добавка, 240 капсули

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормално функциониране на нервната система, както и за нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.

Забележка: при бременност, кърмене и прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно с 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.