ПРОДУКТИ
Кошница

NUTRICOST PRE-WORKOUT COMPLEX + B-VITAMINS AND FOLATE FOR WOMEN / КОМПЛЕКСНА ФИТНЕС ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ 684ГР ПРАХ

NUTRICOST PRE-WORKOUT COMPLEX + B-VITAMINS AND FOLATE FOR WOMEN / КОМПЛЕКСНА ФИТНЕС ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ 684ГР ПРАХ
NUTRICOST PRE-WORKOUT COMPLEX + B-VITAMINS AND FOLATE FOR WOMEN / КОМПЛЕКСНА ФИТНЕС ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ 684ГР ПРАХ
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: S174
74.00лв.
Купи

NUTRICOST PRE-WORKOUT COMPLEX + B-VITAMINS AND FOLATE FOR WOMEN / КОМПЛЕКСНА ФИТНЕС ФОРМУЛА ЗА ЖЕНИ 684ГР ПРАХ

Pre-Workout Комплексна фитнес формула за жени под формата на прах за приготвяне на напитка е първокласен продукт с мощно тонизиращо действие. Комбинацията от полезни нутриенти, жизненоважни за оптималната функционалност и тонус аминокиселини и натурални екстракти допринася за по-високата степен на издръжливостта и подпомага лесното възстановяване след физическото натоварване. Не съдържа ГМО и глутен.

За какво се препоръчва?

 • Качествена подготовка за спорт и тренировка конкретно за нуждите на женския организъм;

 • Насърчаване на мотивацията в залата;
 • Увеличаване на издръжливостта;
 • Подобряване на спортните резултати и постижения в залата;
 • Подготовка на мускулите, ставите, костите и сухожилията за физическо натоварване с цел по-добра производителност и избягване на травми и контузии;
 • Зареждане на тялото с енергия, сила и тонус;
 • По-лесна адаптация към режим с повишена физическа активност;
 • Скоростно и безпроблемно възстановяване с по-малка вероятност от мускулна треска или поява на крампи;
 • В помощ на отслабващите;
 • За по-бързо покачване на чиста мускулна маса.

Какво точно представлява Pre-Workout Комплексна фитнес формула за жени?

Pre-Workout Комплексна фитнес формула за жени е комбиниран продукт в прахообразна форма. Той е изцяло насочен към дамската аудитория, в частно тази част от нея, която се занимава със спорт и тренира активно. Продуктът действа изключително енергизиращо и подпомага на тялото по-бързо да свикне с натоварването. Съдържа богат набор от изключително важни елементи за издръжливостта, силата и метаболизма.

Тиамин под формата на тиамин мононитрат
Представлява специализирана, по-лесна за усвояване форма на витамин В1. Спомага за поддържането на здрава нервна система и силна мускулатура. Действа благоприятно върху сърдечния мускул. Нормализира сърдечния ритъм. Има изключително важна роля за поддържането на енергийния метаболизъм в тялото.

Ниацин
Ниацинът е добре познатия витамин В3. Той подпомага енергийния синтез в тялото и насърчава правилния протеинов и въглехидратен метаболизъм. Действа понижаващо върху стойностите на високия холестерол за сметка на растежния фактор в тъканите. Насърчава горенето на подкожни мазнини и предотвратява образуването на тромби.

Витамин В6 под формата на пиридоксин хидрохлори

Смята се за една от най-добрите форми на витамин В6. Подпомага редуцирането на повишените стойности на хомоцистеин, които сами по себе си са риск от сърдечно-съдови заболявания. Насърчава правилното разграждане на протеините и мазнините в тялото. Увеличава по естествен път нивата на серотонин и така съдейства за доброто настроение, мотивацията и здравата психика. Има и известен имуностимулиращ ефект.

Фолат
Това е краткото наименование на фолиевата киселина или витамин В9. Фолатът обаче е тяхна специфична, по-ефективната за усвояване – дори при наличие на генна модификация – форма. Тя се препоръчва при сериозен дефицит, както и в случай на анемия или липса на физическа сила, честа умора и спад в енергийния запас на тялото.

Витамин В12 под формата на метилкобаламин
Метилкобалмин е най-добрата и бързо усвояема форма на витамин В12. Често го наричат витамина на стреса, но освен до безпокойство, дефицитът му причинява хронична умора, скованост в движенията, изтръпване на крайниците и други неразположения. В12 спомага за доброто здраве на сърцето, мозъка, храносмилателния тракт и органите, отговорни за метаболитните процеси в тялото.

Л-Цитрулин Малат
Представлява специфична аминокиселина, която носи сила и издръжливост при активни тренировки и увеличава производството на азотен оксид, за да подобри спортните резултати.

Бета-Аланин
Представлява амонокиселина, която влиза във взаимодействие с наличния в тялото хистидин, за да произведе карнозин – най-важното вещество в тялото, помагащо да се преодолее умората и да се ускори възстановителния период след изтощение и тренировка.

Бетаин Анхидрид
Действа стимулиращо върху клетъчния растеж, поддържа в нормално състояние тъканите, ускорява възстановяването от травми и възпалителни процеси. При взаимодействие с фолиева киселина регулира нивата на хомоцистеина.

Аргинин AKG
Тази полуесенциална аминокиселина увеличава физическите сили, помага да сте по-издръжливи и действа стимулиращо върху имунната система. Има възстановяващо действие и върху кръвообращението.

Агматин Сулфат
Носи повече мотивация, енергия и добро настроение по време на тренировка. Спомага за по-бързото покачване на мускулна маса. Действа регулиращо върху сърдечно-съдовото здраве.

Н-Ацетил Л-Тирозин
Представлява сложна аминокиселина, която действа благоприятно върху мускулатурата, централната и периферната нервна система, а също така подпомага нормалния енергиен баланс в тялото.

Л-Теанин
Работи едновременно като мощен антиоксидант, и енергиен стимулатор. Насърчава по-бързото възстановяване след тренировка.

Кофеин Анхидрос
Потиска усещането за умора и сънливост. Възстановява мотивацията и силата по време на тренировка.

Теобромин
Има стимулиращо и регулиращо действие върху сърдечно-съдовата система. Спомага за лесното възстановяване след спорт.

Хуперзин А
Насърчава мозъчната дейност. Увеличава когнитивните способности. Подпомага фокуса и концентрацията, както и мотивацията. Има тонизиращо действие и влияе върху енергийния метаболизъм.

Pre-Workout е специализирана комплексна фитнес формула за жени. Създадена е от изследователския екип на американската компания Nutricost.

Съставки:В 1 м.л./ 11 g:Дн. доза:
Тиамин (витамин В1)

   (тиамин мононитрат)

15 mg15 mg
Ниацин20 mg20 mg
Витамин В6
   (пиридоксин хидрохлорид)
20 mg20 mg
Фолат340 µg340 µg
   Осигуряващ фолиева киселина130 µg130 µg
Витамин В12
   (метилкобаламин)
125 µg125 µg
Л-Цитрулин (малат) 2:14000 mg4000 mg
Бета аланин2000 mg2000 mg
Бетаин анхидрос1200 mg1200 mg
Аргинин АКG 2:1750 mg750 mg
Агматин (сулфат)500 mg500 mg
Н-Ацетил Л-Тирозин300 mg300 mg
L-Теанин  200 mg200 mg
Кофеин анхидрос200 mg200 mg
Tеобромин100 mg100 mg
Хуперизин-А50 µg50 µg

Натурални аромати, ябълчена киселина, лимонена киселина, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, синя спирулина (за цвят).

Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Хранителна добавка, прах, 684 g.  

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на женския организъм.

Забележка: *Бета аланин, може да предизвика леко зачервяване. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 мерителна лъжичка (11 g) веднъж дневно, разтворена в поне 250 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.