Омега продукти

Производители

Последни статии

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули Преглед отблизо

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 180 софтгел капсули

31,32 лв

1141

Описание:

Масло от дива тихоокеанска сьомга е отличен източник на омега-3 мастни киселини. Двете важни полиненаситени омега-3 киселини са ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексанова киселина (DHA) – и двете се срещат в големи количество в студеноводните риби, каквато е и сьомгата. Те намаляват нивата на „лошия” и, съответно, повишават стойностите на „добрия” холестерол. Повлияват благоприятно кръвоносната система.

Дива тихоокеанска сьомга е източник на чисто масло от сьомга, без да са добавени масла от други риби. Не съдържа химически и други вредни за организма субстанции. Маслото се извлича от вече събрани и неоползвотворени рибни части. По този начин се запазват съществуващите запаси от сьомга. Рибните източници редовно се тестват за химически остатъци и тежки метали, за да се осигури безопасен и чист източник на рибено масло.

Състав:

Хранителна добавка, 180 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Масло от дива тихоокеанска сьомга: 1000 mg              
  • Ейкозапентаенова киселина (EPА): 80 mg              
  • Докозахексаенова киселина (DHА): 70 mg                 
  • Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода)

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на сърдечносъдовата и нервната системи и ставите. Допринася за поддържането на нормална концентрация на триглицериди в кръвта и кръвно налягане. Допринася за нормална  мозъчна и зрителна функции, както при възрастни, така и при деца.

Препоръчителен прием за възрастни: По 4 капсули на ден, с храна. За нормална концентрация на триглицериди в кръвта: По 5 капсули на ден, с храна.

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2  дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО