Омега продукти

Производители

Последни статии

AboPharma OMEGA 3 - 500 mg - рибено масло от сьомга 120 перли Преглед отблизо

AboPharma OMEGA 3 - 500 mg - рибено масло от сьомга 120 перли

13,04 лв

1912

Богато на Омега 3 мастни киселини + Витамин Е, 120 капсули
При висок холестерол

Описание:

Балансираните нива на холестерол и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Важните Омега 3 мастни киселини са ейкозапентаенова киселина(ЕРА) докозахексаенова киселина(DНА). Само няколко вида храни съдържат тези жизненоважни съставки. Подходящи са студеноводните риби например сьомга, херинга, скумрия. Организмът ни не може сам да произвежда Омега-3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част разнообразното ежедневно хранене. OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга, допринасят за нормалната сърдечна функция, за нормалната функция на мозъка и нормално зрение. 
Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. За поддържане на нормалната функция на мозъка и нормалното зрение дневният прием трябва да е 5 капсули.

Препоръчителен прием:

Приемайте ежедневно от 2 до 5 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода. Да не се превишава препоръчителната дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.

Съставки  2 капсули              
%ПДП*               в 5 капсули
Рибено масло от сьомга:           1000mg  няма опр. ст-ст     2500mg
Витамин Е(D-алфа токоферол):  20.10 mg  α–TE        68    52.50 mg α–TE

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО