Омега продукти

Производители

Последни статии

АboPharma OMEGA 3 - Рибено масло от сьомга - 1000 mg - 60 перли Преглед отблизо

АboPharma OMEGA 3 - Рибено масло от сьомга - 1000 mg - 60 перли

13,04 лв

1913

Богато на Омега 3 мастни киселини + Витамин Е, 60 капсули
При висок холестерол

Описание:

Балансираните нива на холестерол и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Важните Омега 3 мастни киселини са ейкозапентаенова киселина(ЕРА) докозахексаенова киселина(DНА). Само няколко вида храни съдържат тези жизненоважни съставки. Подходящи са студеноводните риби например сьомга, херинга, скумрия. Организмът ни не може сам да произвежда Омега-3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част разнообразното ежедневно хранене. OMEGA-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга, допринасят за нормалната сърдечна функция, за нормалната функция на мозъка и нормално зрение. 
Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. За поддържане на нормалната функция на мозъка и нормалното зрение дневният прием трябва да е 5 капсули.

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Съдържа: Рибено  масло  от сьомга  (18% ейкозапентаенова киселина (EPA) и  12% докозахексаенова киселина (DHA) oмега 3 мастни  киселини); Витамин Е ( D - алфа токоферол); спомагателни вещества: желатин и глицерол;
За подържане на нормалната функция на мозъка и  нормално    зрение   дневният прием трябва да е 3 капсули.

Съставки  1 капсула %ПДП*          в 3 капсули     %ПДП* 
Рибено масло 
от сьомга:         
1000mg няма опр. ст-ст       3000 mg     няма опр. ст-ст      
Витамин Е
(D-алфа токоферол) 
10 mg  α–TE        84 30 mg α–TE         252

*ПДП – Препоръчителен дневен прием
 

Препоръчителен прием:

1 или 3 капсули на ден без да се дъвчи, с повече вода. Да не се  превишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО