Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Natural Factors Селен (L-селенометионин) 200 mcg х 60 капсули Преглед отблизо

Natural Factors Селен (L-селенометионин) 200 mcg х 60 капсули

15,22 лв

1240

Natural Factors Селен (L-селенометионин) 200 mcg 

L-селенометионинът се отличава с малък размер на молекулата, благодарение на което не е алергенен или имуногенен. Това го превръща в идеална опция за хората с автоимунни заболявания, включително ревматоиден артрит, възпалителни заболявания на червата и др.

Селен (L-селенометионин) нa Preferred Nutrition™, която е част от Natural Factors, е мощен антиоксидант, стимулира функциите на щитовидната жлеза. Регулира имунната система и осигурява защита от бактерии и вируси. Регулира хормоналния синтез и производството на простагландини – биологично активни вещества с важно участие в редица процеси. Спомага за поддържане нормалното състояние на простатата. Допринася за намаляване на риска от атеросклероза и дислипидемия (нарушения в метаболизма на мазнините и високи нива на холестерола и триглицеридите).

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Селен (L-Селенометионин): 200 mcg   
  • Микрокристална целулоза, растителна капсула (целулоза, пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на клетките и тъканите, както и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Да се приема по 1 капсула дневно с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО