Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Nature's Way Бял Боб на Зърна 1000 mg x 60 V-капсули Преглед отблизо

Nature's Way Бял Боб на Зърна 1000 mg x 60 V-капсули

43,10 лв

1401

Продуктът вече не е наличен

Nature's Way Бял Боб на Зърна 1000 mg 

Бял боб на зърна помага на организма да не усвоява излишните калории, особено такива от нишестени храни, като бял хляб, картофи, зърнени храни и др., и по този начин допринася за нормализиране на теглото. Спомага за инхибирането на ензимите, които разграждат рафинираното нишесте, съдържащо се в пиците, белия хляб, сладкишите, шоколада и др., като по този начин забавя абсорбцията им в организма преди те да се превърнат в глюкоза, а след това – в мастна тъкан. Стимулира изгарянето на излишните мазнини и спомага за понижаване нивата на захар в организма. Това е идеалният продукт за всички, които не могат да се откажат от белия хляб, сладкото и др.

 

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Phase 2 Carb Controller TM: 1000 mg        
    Екстракт от бял боб Phaseolus vulgaris, стандартизиран до алфа амилазни инхибиторни  съединения (AAIU)
  • Натрий: 40 mg     
  • Растителна капсула, целулоза.

Приложение:

В комбинация с нискокалорична диета и физически упражнения допринася за поддържане на нормално телесно тегло чрез забавяне на смилането на усвоимите въглехидрати (скорбяла).

Да се приемат по 2 капсули 2 пъти на ден преди хранене, с пълна чаша /250 ml/вода.

Забележка: Не се препоръчва при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар при диабет или при прием на медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО