Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Nature's Way Глюкоманан 665 mg  х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Глюкоманан 665 mg х 100 капсули

37,76 лв

1449

Nature's Way Глюкоманан / Картофена палма (корен) 665 mg  

Глюкоманан е природен продукт, отличен източник на фибри, който доказано работи срещу затлъстяването и покачването на излишно тегло. По естествен начин създава трайно усещане за ситост. Ползва се с голям успех от хора, които имат проблем с контрола върху апетита, а оттам – и върху теглото си.  Насърчава баланса на кръвната захар. Допринася за намаляване на скоростта, с която захарта се усвоява от тялото и по този начин спомага за редуциране на резките колебания в нивата ѝ.  Насърчава нормалното функциониране на храносмилателната система, регулира чревната дейност и спомага за елиминирането на запека – състояние, често срещано при неправилно хранене и наднормено тегло. Очиства тънките черва, стомаха и дванадесетопръстника.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 3 капсули:

  • Глюкоманан (/Amorphophallus konjac/ Картофена палма - екстракт от корен): 1995 mg       
  • Диетични фибри: 2 g   
  • Въглехидрати: 2 g  
  • Калории: 5  
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

Приложение:

Допринася за придаване на чувството за ситост. При нискокалорична диета допринася за нормализиране на телесното тегло и за поддържане на нормална концентрация на холестерола в кръвта.

Да се приемат по 3 капсули с пълна чаша вода, 20 минути преди хранене.

Забележка:  При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО