Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова програма Преглед отблизо

Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова програма

83,94 лв

1632

Nature's Way Тисилин Клийнс Билкова програма

Тисилин клийнс билкова програма е тристепенна, клинично изпитана формула за добро храносмилане и цялостна детоксикация, която дава резултати за 15 дни. Насърчава извеждането на отпадъчните вещества от тялото по естествен начин и допринася за здравословния контрол върху теглото. Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Основна съставка в продукта е екстрактът от кора на американски зърнастец (Cascara sagrada), който увеличава стомашната секреция, въздейства благоприятно на чревната перисталтика и спомага за ефикасното извеждане на шлаките от тялото.

Състав:

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИ: 30 V-капсули
СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ:  90 V-капсули
ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С БИЛКИ: 30 V-капсули

За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден. Пийте много вода по време на цялата програма. Програмата ТИСИЛИН КЛИЙНС продължава само 15 дни.

 • Фаза 1: ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ 685 mg, 30 капс.
  Съдържание: Приложена листовка в опаковката.
  Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® Млечен  бодил, Артишок, Куркума, Глухарче и балансирана смес от билки, която допринанася за достигане на нормалните нива  на токсините и замърсяванията в кръвообръщението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт и транспортирането им към червата, където те биват „ уловени” от фаза 2.
  Дозировка и приложение: По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода, в продължение на 15 дни.
  Нето тегло: 23,4 g
 • Фаза 2: СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ  1860 mg, 90 капс.
  Съдържание: Приложена листовка в опаковката.
  Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max- ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите като пробиотици, допринасят за поддържането на нормална чревна микрофлора.
  Дозировка и приложение: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250мл/ вода,  в продължение на 15 дни.
  Нето тегло: 187,98 g
 • Фаза 3: ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ  С БИЛКИ 1610 mg, 30 капс.  
  Съдържание: Приложена листовка в опаковката.
  Приложение: Уникално храносмилателно прочистване с Американски зърнестец, Трипхала и Тисилин® Млечен бодил, които допринасят за достигане на нормалните нива на замърсяванията и токсините в червата, включително и тези уловени от фибрите във фаза 2. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.
  Дозировка и приложение: По 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода /250 мл/, не  повече от 10 дни.

Начин на употреба:

По 3 таблетки преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблетки преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша вода.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО