Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Nature's Way Тисилин Клийнс Минерална програма Преглед отблизо

Nature's Way Тисилин Клийнс Минерална програма

83,94 лв

1633

Nature's Way Тисилин Клийнс Минерална програма

Тисилин клийнс минерална програма представлява тристепенна, клинично изпитана формула в подкрепа на детоксикацията и здравословното отслабване. Ключовата съставка в продукта е магнезиевият хидроксид – една от формите на магнезия, която действа като лек, нежен лаксатив. Това е надеждно и високо ефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, породени от натрупването на отпадни продукти на метаболизма в тялото, включително наднормено тегло и затлъстяване. Допринася за пречистването на червата, жлъчката, кръвообращението, черния дроб, пикочния тракт, лимфната и кожната системи. Оказва особено силна подкрепа на черния дроб, като му помага да елиминира до 99% от токсините, тежките метали, бактериите и други замърсявания.

 

Състав:

Хранителна добавка, пълна програма от 3 фази, комплект:

ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ:  30 V-капсули
СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ: 90 V-капсули
ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С МИНЕРАЛИ: 38  таблетки

За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден. Пийте много вода по време на цялата програма. Програмата ТИСИЛИН КЛИЙНС продължава само 15 дни.

 

Фаза 1: ЦЯЛОСТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ 618 mg, 30 капс.

Състав в 1 капсула: 

 • Съставки действащи на пикочо-половия тракт:  173 mg 
  Смес от Червена боровинка (плод) 90 % концентрат, Магданоз (лист)
 • Съставки действащи на кръвоносната система, лимфа и кожа: 130 mg 
  Смес от Репей (корен), Червена детелина (цвят), Лепка (билка), Орегонско грозде (корен)
 • Тисилин ® Млечен бодил:  125 mg 
  екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80 % силимарин
 • Артишок:  75 mg 
  екстракт от листа, стандартизиран до 6 % кафеоилхинова киселина
 • Куркума: 75 mg  
  екстракт от корен, стандартизиран до 95 % куркуминоиди
 • Глухарче (корен): 40 mg
 • Растителна целулозна капсула , растителен клас магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Приложение: Перфектно балансирана формула с Тисилин® Млечен  бодил, Артишок, Куркума, Глухарче и балансирана смес от билки, която допринася за достигане на нормалните нива  на токсините и замърсяванията в кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната система, кожата, пикочния тракт и транспортирането им към червата, където те биват „ уловени” от фаза 2.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение:

По 1 капсула сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Фаза 2: СМЕС ОТ 6 ВИДА ФИБРИ  1300 mg, 90 капс.

Състав в 3 капсули: 

 • Смес от 6 вида фибри: 1.3 g  
  Псилиум (люспи), Гума гуар (Рожково дърво), Лигнамакс® Богати на лигнан фибри от ленено семе, Пектин от грейпфрут, Фруктоолигозахариди, Акациева смола
 • Диетични фибри:  1 g
 • Натрий:  5 mg 
 • Въглехидрати:   1 g 
 • Растителна целулоза, растителна капсула,  силициев диоксид.

Приложение: Шест натурални диетични фибри (включително Ligna Max- ленена пудра с високо съдържание на лигнан), обединени в една лесна за усвояване формула, която допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в червата. Фруктоолигозахаридите като пробиотици, допринасят за поддържането на нормална чревна микрофлора.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша /250 мл/вода, в продължение на 15 дни.

Фаза 3: ПРЕЧИСТВАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ТРАКТ С МИНЕРАЛИ  3460 mg, 38 таблети

Състав в 3 таблетки: 

 • Магнезиев хидроксид:  2,7 g   
 • Успокояваща смес от: 300 mg  
  Мента (лист), Джинджифил (корен), Копър (семена), Бяла ружа (корен)
 • Патентована смес: Трипхала: 270 mg 
  Смес от екстракт (плод) , стандартизирана до 40 % танини: Амалаки  /Phyllanthus emblica/, Харитаки  /Terminalia chebula/, Бибитаки  /Terminalia bellerica/
 • Тисилин ® Млечен  бодил:  190 mg 
  екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80 % силимарин
 • Растителна целулоза,  растителна целулозна гума, растителна стеаринова киселина, растителна модифицирана целулозна гума, силициев двуокис, растителен глицерин.

Приложение:  Уникално храносмилателно пречистване с  Магнезиев хидроскид, Трипхала и Тисилин® Магарешки бодил, които допринасят за достигане на нормалните нива на замърсяванията и токсините от червата, включително и тези уловени от фибрите във фаза 2. Специално балансираната формула за храносмилателно пречистване в тази програма съдържа магнезиев хидроксид, който  действа по нежен начин и изтегля вода в червата, минералите омекват и набъбват, оказвайки натиск върху дебелото черво. Тялото реагира като незабавно изпразва червото. Включени са успокояващи билки, за да облекчат тази критична пречистваща фаза.

Забележка: Да не се  използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: Приемайте по 3 таблетки преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 таблетки преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша вода.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО