Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

Nature's Way Форсколий 250 mg x 60 V-капсули Преглед отблизо

Nature's Way Форсколий 250 mg x 60 V-капсули

63,82 лв

1639

Nature's Way Форсколий 250 mg 

Форсколий насърчава процеса на отслабване, като спомага за изгарянето на излишните мазнини и намаляването на апетита. Допринася за правилното съотношение между чистата телесна маса и мазнините в тялото. Включен към здравословен диетичен режим и редовна спортна активност, продуктът подпомага понижаването на нивата на мазнините в тялото и активирането на метаболизма. Има благоприятен ефект и върху сърдечно-съдовата система. Спомага за нормализиране нивата на липидите, понижаване на лошия холестерол (LDL) и увеличаване на „добрия” холестерол (HDL). Има свойство да регулира метаболизма на глюкозата. Форсколинът насърчава панкреатичните клетки да освобождават инсулин и облекчава симптомите при високи нива на кръвната захар.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • ForsLean® /Coleus forskohlii/, Екстракт от корен, стандартизиран до 20% (25 mg) форсколи: 125 mg 
  • Coleus forskohlii, Екстракт от корен, стандартизиран до 1% (1.25 mg) форсколин: : 125 mg 
  • Растителна капсула, целулоза,  магнезиев стеарат, силициев диоксид

Приложение:

В комбинация с нискокалорична диета и физически упражнения допринася за поддържане на нормално телесно тегло и нормално количество мазнини в тялото.

Да се приема по 1 капсула 2 дневно. За най-добри резултати, приемайте преди хранене.

Забележка: Да не се приема при стомашни язви или ниско кръвно налягане. Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или прием на медикаменти.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО