Отслабване и детоксикация

Производители

Последни статии

ЛИБРАМЕД х 138тб. АБОКА Преглед отблизо

ЛИБРАМЕД х 138тб. АБОКА

54,61 лв

2106

ЛИБРАМЕД х 138тб. АБОКА

Медициско изделие за отслабване със 100% натурална формула, съдържащо специален патентован комплекс от полизахаридни макромолекули, което служи за лечение на наднормено тегло и затлъстяване и спомага за намаляване обиколката на талията. Либрамед е подхящ за намаляване на обилката на талията, дори и при нормално тегло. Патентованият комплекс Policaptil Gel Retard има гелообразуващ ефект, който води до образуване на гелообразна маса в червата, улавяща мазнините и въглехидратите, като по този начин нe позволява усвояването им от организма. Благодарение на Поликаптил Гел Ретард, Либрамед намалява усвояването на мазнините от органзима, допринася за нормалната перисталтика на червата и редовно изхождане. Също така Либрамед намалява неприятното усещане на сънливост, което често се получава след хранене. Също така Либрамед спомага за регулирането на нивата на кръвната захар, като намалява пиковете на кръвната захар след хранене и спомага за поддържането на равномерна концентрация на инсулин и глюкоза в кръвта, като това ограничава натрупването на мазнини и чувството на глад.

ЛИБРАМЕД х 138тб. АБОКА може да се използва при възрастни и деца над 8-годишна възраст.


Внимание:


В първите дни на лечението с Либрамед може да се появи подуване на корема, което изчезва спонтанно при продължение на приема.
При такива случаи се препоръчва намаляне на дозата на 1 таблетка 2 пъти на ден, като постепенно се увеличава до достигането на оптималната доза.
Пациенти, които изпитват затруднение при преглъщането на таблетката е препоръчително да я разтварят предварително във вода.
Препоръчва се приемането на продукта най-малко два часа след приема на лекарства и витамини добавки, за да не попречи на усвояването им.
Да не се приема по време на бременност и кърмене.
При пациенти, провеждащи фармакологично лечение на диабет и хиперлипидемия, се препоръчва да се потърси становището на лекуващия лекар относно необходимостта от евентуална промяна на лекарствените дози.
Спазвайте указанията за употреба.
Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Ако симптомите не изчезнат, трябва да се консултирате с лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Състав:


Патентован комплекс от полизахаридни макромолекули (Policaptil Gel Retard); аромати на портокал, ябълка и лимон.

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 години: по 3 таблетки Либрамед преди двете основни хранения;

Деца на възраст между 8 и 12 години: по 2 таблетки преди двете основни хранения.

Посочената доза трябва да се приема с пълна чаша вода, като таблетките се поглъщат една по една. Таблетките се поглъщат цели, без да се дъвчат или разтрошават със зъби.

За деца и особено за пациента, които имат проблеми с преглъщането, могат да разтварят таблетките Libramed в хладна вода или в неподсладен чай, като се разбъркват до пълното им разтваряне. Получената напитка се изпива в рамките на няколко минути, преди да се образува гел.

Libramed се приема за период най-малко 2 месеца, като се прекъсва за 2-3 дни след всеки месец от лечението.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО