Памет и концентрация

Производители

Последни статии

Natural Factors Салвия Градински чай (лист) 350 mg х 60 V капсули Преглед отблизо

Natural Factors Салвия Градински чай (лист) 350 mg х 60 V капсули

15,59 лв

1131

Natural Factors Салвия Градински чай (лист) 350 mg 

Хранителната добавка Салвия / градински чай е ефективно средство за намаляване на силното изпотяване, което може да е причинено от различи фактори - притеснение, климактериум (включително и нощно изпотяване в резултат на хормоналните промени при менопаузата) и др. Това състояние, известно още като хиперхидроза, засяга най-често лицето, подмишниците, дланите и стъпалата. То е изключително неприятно и носи негативно влияние не само на емоционалния комфорт, но и върху социалния живот на хората.

  • стимулира мозъчната функция, подпомага паметта и способността за фокус и концентрация
  • има силни противовъзпалителни свойства и може да облекчи симптомите при артрит и подагра
  • богато съдържание на витамин К – хранително вещество с решаваща роля за развитието на костната плътност и целостта на костите
  • хронични състояния и дегенеративни заболявания – много от тях са причинени от свободните радикали, опасните крайни продукти на клетъчния метаболизъм, които атакуват здравите клетки, причинявайки апоптоза или мутация. Антиоксидантните съединения, открити в състава на градинския чай, включително розмаринова киселина, лутеолин и апигенин, неутрализират свободните радикали и ограничават влиянието им върху сърцето, кожата, ставите, мускулите и дори мозъка.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Салвия /Градински чай: 350 mg     
  • Растителна капсула (целулоза, пречистена вода), микрокристална целулоза, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на потните жлези.

Да се приема по 2 капсули 2 пъти дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО