Памет и концентрация

Производители

Последни статии

Магнезий (оксид) 250 mg х 90 каплети Преглед отблизо

Natural Factors Магнезий (оксид) 250 mg х 90 каплети

15,24 лв

1188

Natural Factors Магнезий (оксид) 250 mg 

Магнезий (оксид) въздейства релаксиращо на нервната система и помага на тялото да се освободи от нервното напрежение. Увеличава психоемоционалната устойчивост и допринася за по-добри фокус, памет и  концентрация. Има благоприятно въздействие при безсъние.

Поддържа нормалното функциониране на сърдечния мускул и намалява риска от сърдечносъдови инциденти. Допринася за нормализирането на сърдечния ритъм. Оказва ефикасен контрол върху нивата на кръвното налягане и холестерола.

Ввъзстановява нивата на магнезий, необходимми за поддържане нормалното състояние на мускулите. Намалява неволните движения на мускулите (спазми) и изтръпването, и въздейства отпускащо. Редуцира болезнените крампи, особено онези в областта на прасеца, които са пряко свързани с наличието на магнезиев дефицит.

Допринася за възстановяването на нормалната костна плътност и намаляването на риска от фрактури. Подпомага усвояването на калция, който също играе много важна роля за нормалното състояние на костите и зъбите.

Състав:

Хранителна добавка, 90 каплети. Всяка каплета съдържа:

  • Магнезий (оксид):  250 mg       
  • Микрокристална целулоза E460(i), обвивка (въглехидратна гума [целулоза E460], титанов диоксид E171, полидекстроза E1200, триацетин E1518, полиетиленгликол Е1521, глицерол E422), кроскармелоза натрий Е468, стеаринова киселина E570, растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант), силициев диоксид  E551

Приложение:

Допринася за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините. Допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, тъканите и мускулната функция.

Да се приема по 1 каплета дневно.

Забележка: Може да причини диария. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО