Памет и концентрация

Производители

Последни статии

Nature's Way Рейши 190 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Рейши 190 mg х 100 капсули

37,40 лв

1589

Nature's Way Рейши 190 mg 

Рейши 190 mg е мощен адаптоген в подкрепа на имунната функция с противоалергично, антивирусно и силно тонизиращо действие. Укрепва функциите на нервната система и мозъка в периоди на емоционален и физически стрес. Подпомага дейността на черния дроб и сърдечно-съдовата система. Изследвания показват, че приемът на екстракт от Рейши всеки ден в продължение на 12 месеца, намалява броя на туморите при хора с колоректални аденоми. Намалява дразненето при астма, бронхит или други хронични респираторни заболявания. Предотвратява алергични реакции – от леки кожни раздразнения до животозастрашаващи, особено тежки прояви на алергия (анафилактичен шок).  Насърчава притока на кръв към сърцето и допринася за понижаване на кръвното налягане. Подобрява притока на кислород към всички органи и системи в тялото. Възпрепятства запушването на артериите и облекчава симптомите при вече стартирал процес, включително болка в гърдите и недостиг на въздух, понижава нивата на “лошия” холестерол. Тонизира нервната система и допринася за поддържане на доброто настроение. Подпомага паметта и концентрацията.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Рейши (Екстракт от плодно тяло, стандартизиран до 10% полизахариди): 376 mg 
  • Въглехидрати   <  1 g                       
  • Целулоза,  растителна капсула

Приложение:  

Допринася за поддържане на физическата и умствената издръжливост, за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар.

Да се приемат по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност или кърмене, консултирайте се с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО