ПРОДУКТИ
Кошница

PARADISE LAVENDER РОЗОВА ВОДА ПАРАДАЙС ЛАВЕНДЪР 100МЛ 

PARADISE LAVENDER РОЗОВА ВОДА ПАРАДАЙС ЛАВЕНДЪР 100МЛ 
PARADISE LAVENDER РОЗОВА ВОДА ПАРАДАЙС ЛАВЕНДЪР 100МЛ 
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10487
9.98лв.
Купи

PARADISE LAVENDER РОЗОВА ВОДА ПАРАДАЙС ЛАВЕНДЪР

Розовата вода е натурален продукт, който спомага за почистване, освежаване и ароматизиране на кожата и косата. Подходяща за всеки тип кожа.
Розовата вода на "Парадайс Лавендър" е натурален продукт, вдъхновен от природата.
Основни свойства:
- противовъзпалително;
- противоалергично и омекотяващо;
- антисептично;
- ароматизиращо;
- освежаващо;
- антивирусно;
- антисептично;
- хидратиращо.


Здравословни ползи:


Натуралната вода от Роза на "Парадайс Лавендър" има редица полезни свойства, сред които:
- Розовата вода помага за поддържане на баланса на pH на кожата и контролира излишното количество себум. Розовата вода хидратира, съживява и овлажнява кожата, като и придава по-жизнен вид.
- Благодарение на стягащите свойства, които притежава, розовата вода помага за свиване на порите и тонизиране на кожата. Прилагането на розова вода след силно изпотяване стяга капилярите, намалява зачервените петна по кожата.
- Розовата вода помага в борбата със стареене на кожата, поддържа фините линии на кожата и ограничава появата на бръчки. Високото съдържание на антиоксиданти в розовата вода помага при неутрализирането на свободните радикали в кожата.
- Розовата вода помага за успокяване и въстанояване на кожата след слънчево изгаряне. Ако сте си забравили слънцезащитния крем, и денят е завършил с неприятно изгаряне, прилагането на хладка розова вода върху засегнатите участъци ще облекчи болката и ще ускори възстановяването на кожата.
- Ароматът на розовата вода се смята за мощен стимулатор на добро настроение. Тя помага за премахване на чувството на тревожност и насърчава емоционалното благополучие, като по този начин се чувствате по-спокойни.
- Много ефективна и за успокояване на уморени и напрегнати очи. Това е особено полезно за тези, на които им се налага да работят на компютъра дълги часове.
- Вдишването на розова вода помага и за укрепването на сърцето.


Предназначение:
Спомага за почистване, освежаване и ароматизиране на кожата и косата, кактои за почистване на лицето. Подходяща за всеки тип кожа.
Съдържание:
Rosa Damascena Floral Water, Citronellol, Farnesol, Geraniol.


Начин на употреба:
Впръсква се директно или се нанася с памучен тампон върху кожата или косата, 1-2 пъти дневно.
За красиво и свежо лице: няколко впръсквания директно върху кожата на лицето, избягвайки зоната на очите.