ПРОДУКТИ
Кошница

Paratrex® х 120 капсули

Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
Paratrex® х 120 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9405
122.65лв.
Купи

Paratrex®
Елиминира токсините и патогенните организми в тялото

120 таблетки

Paratrex® е уникална формула, предназначена да създаде среда, която е неблагоприятна за патогенните микроорганизми, нахлуващи в тялото ни от заобикалящата среда, която съвременният свят ни предлага. Ежедневният прием на Paratrex® подпомага естествената детоксикация на организма от нездравословните влияния, като по този начин възвръща баланса в организма.

Вредните организми са навсякъде и се предават изключително лесно от хора, животни, храна и вода. Веднъж попаднали в храносмилателния тракт, те отнемат от така необходимите ни нутриенти от храната и отделят токсични отпадъци. Неблагоприятните ефекти не се ограничават единствено с храносмилателни проблеми, те оказват негативно влияние върху много аспекти от здравето – от ниска жизнеспособност и кожни проблеми, до влошено качество на съня. 
Paratrex® е комбинация от изцяло натурални съставки и билки, извлечени чрез най-модерната и чиста технология, подпомагат прочистването и детоксикацията на организма от вредните микроорганизми. Всяка опаковка съдържа 120 таблетки, предназначени за 30-дневен прием, според указанията. 

Още за ползите от ежедневния прием на Paratrex®: 

•    Подобрява качеството на живот
•    Спира възпалителните процеси, следствие от натрупаните токсини в организма
•    Подсилва имунната система

Мощните съставки, смесени в оптимални съотношения правят Paratrex® най-ефектвната хранителна добавка за прочистване от токсините и подобрява функцията на имунната система за по-добра устойчивост срещу различни патогени.

Комбинацията от билковите екстракти от черен орех, пелин и карамфил действа силно не само срещу често срещаните патогенни микроорганизми, но и срещу паразити, като плоски и кръгли червеи.

Диатомичната пръст (диатомит) е естествено образувана седиментна минерална скала и е природен продукт, използван отдавна в народната медицина, като средство за поддържане на добро здраве. Поради съдържанието си на биологично усвоим силиций ползите от прием на диатомит са многобройни. Най-известната от тях е премахването на шлаките от организма. Благодарение на цилиндричната си форма и отрицателния заряд на скелетчетата, те заключват патогените, намиращи се в стомашно-чревния тракт и безопасно ги извеждат от организма.

Листата от дървото нийм имат силен анти-бактериален и детоксикиращ ефект. Действат противовъзпалително на организма, като повишават температурата на тялото и поддържат жизнеността.

Действието на фулвиновата киселина е като основно средство, което пренася витамини и хранителни вещества, така че те да бъдат напълно абсорбирани от организма. Действието й е толкова силно, че една единствена молекула от киселината пренася над 68 минерали и микроелементи директно в клетките. Действа също детоксикиращо и благоприятства храносмилателната система. 

 

Съставки:                 (в 2 капс. )             (дн.доза.)
Патентована смес   1200 mg                   2400 mg
Екстракт от черен орех органик (зелена кора), диатомична пръст, нийм лист органик, див пелин (лист и стебла), карамфил (пъпка) органик, фулвинова киселина.
Растителна капсула (целулоза), гума арабика (от акация), оризови люспи органик, бързо усвоими минерали Ormus supercharged.
Не съдържа: ГМО, глутен. Подходящо за вегани.
Приложение  Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.
Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули  2 пъти дневно, 20 минути преди закуска и обед. Увеличете приема на вода по време на приема. 
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Global Healing Center LLC, Houstan, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 33 g