ПРОДУКТИ
Кошница

PARODIUM ГИНГИВАЛЕН ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ВЕНЦИ 50мл

PARODIUM ГИНГИВАЛЕН ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ВЕНЦИ 50мл
PARODIUM ГИНГИВАЛЕН ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ВЕНЦИ 50мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7703
12.60лв.
Купи

PARODIUM ГИНГИВАЛЕН ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ВЕНЦИ

Пародиум на френския производител Pierre Fabre е гингивален гел за чувствителни венци, подходящ за приложение при гингивити и парадонтити. Съдържа екстракт от ревен и хлорхексидин. Спомага за успокояване на раздразнените венци и за ограничаване на натрупването на дентална плака и осигурява свеж дъх. Гелът прилепва към венците лесно по време на нанасяне. Той успокоява раздразнените венци и възпрепятства натрупването на зъбна плака. Зъбната плака е бактериална маса, която се образува близо до венечния ръб. Натрупването на плака е естествен процес, при който микроорганизми произвеждат киселини, които атакуват емайла и водят до кариес. Непочистената зъбна плака може да бъде опасна, тъй като с времето се втвърдява и образува зъбен камък, а това води до редица проблеми с венците. Пародиум Гел е ефективна грижа при раздразнените венци.

 

Състав:

WATER (AQUA), PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, FLAVOR (AROMA), CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CI 16255, EUGENOL, LIMONENE, MALTODEXTRIN, RHEUM PALMATUM ROOT EXTRACT, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SACCHARIN.

 

Начин на употреба:

Продукт за орална грижа. Нанасяйте директно върху венците с пръст или със специално разработения апликатор. Без отмиване. Препоръчва се едно нанасяне 3 пъти дневно. Да не се поглъща. Да не се използва от деца под 6 год. Не замества почистването на зъбите след всяко хранене.