Пикочно-полова система

Производители

Последни статии

ФЛОРАЖИН ЗА ВАГИНАЛНА ПРОМИВКА * 5 Преглед отблизо

ФЛОРАЖИН ЗА ВАГИНАЛНА ПРОМИВКА * 5

22,32 лв

478

Продуктът вече не е наличен

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка

Нова деликатна формула с лактобацили и рН 4,5.

5 единични шишета + вътрешна канюла, всяко по 140 ml.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка съдържа:

• Миранол ултра С32, амфотерно повърхностно-активно вещество, на основата на кокосов орех. Течността служи за лесно и внимателно промиване.

• Разтвор на хлорхексидин с антибактериално действие срещу широка гама грам положителни и грам отрицателни микроорганизми. Унищожава в зародиш наличието на вирусни и гъбични инфекции.

• Лизати на лактобацили, като Тhermopylus, Acidophilus, Biphidus, Bulgaricus. Тези патогенни видове бактерии не са вредни и обикновено присъстват в здравата лигавица на влагалището, като имат неблагоприятно въздействие върху патогенни зародиши (бариерен ефект), препятствайки развитието на други зародиши и възникване на възпалителни процеси.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка е нова формула с лактобацили и хлорхексидин, която поддържа деликатното равновесие на вагиналната бактериална флора и позволява дълбочинно почистване на лигавицата и възстановяване естествената свежест на влагалището.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка възстановява влагалищната микрофлора, нарушена при лечение с лекарствени средства на вулвовагинални гъбични инфекции (Candida Vaginalis).

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка няма противопоказания. Препоръчва се особено за интимна хигиена и поддържане на естествена свежест през целия ден.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка се препоръчва за възстановяване на вагиналната микробиална флора, увредена от периодичното менструално течение.

ФЛОРАЖИН® за вагинална промивка е ефективен за отстраняване на нежелани секрети от влагалището и при интимната хигиена сред полов акт.

ДА СЕ РАЗКЛАЩА ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

Скъсва се запоената капачка и канюлата се изкарва напълно от вътрешната част. Заема се удобно положение и канюлата се вкарва във влагалището на дълбочина около 8 cm; след това шишето се натиска постепенно. На края се избърсвате и влагалището не се промива с вода.

ОПАКОВКА:

пет (5) шишета за еднократна употреба + канюла във вътрешната част, всяко по 140 ml.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО