ПРОДУКТИ
Кошница

POLYGONUM AVICULARE CH 5

POLYGONUM AVICULARE CH 5
POLYGONUM AVICULARE CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 863
5.00лв.
Купи

POLYGONUM AVICULARE CH 5 

Хомеопатичен препарат, който се използва при ревматични заболявания и остеоартрит. Полигонум авикуларе 5СН се препоръчва при артроза на дисталните стави на пръстите с възлести образувания на Heberden. Препаратът е подходящ за пациенти с остеоартрит и болки в ставите, което води до постепенно изтъняване на хрущяла, свързано с дегенерация на ставната смазка.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

 

Състав:

с растителен прозход, получен от Пача трева от семейство Полигонацеа.

 

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.