Пробиотици

Производители

Последни статии

Примадофилус Fortify™ Пробиотик за жени 30 млрд.активни пробиотици х 30 V капсули Преглед отблизо

Примадофилус Fortify™ Пробиотик за жени 30 млрд.активни пробиотици х 30 V капсули

64,66 лв

1561

Описание:

Примадофилус Fortify™ Пробиотик за жени 30 млрд. активни пробиотици е естествен продукт за поддържане нормалното състояние на вагиналната микрофлора и профилактика на гъбични инфекции. Насърчава възстановяването на нежния баланс на влагалищната микрофлора. Спомага за създаване на неблагоприятна среда за нежеланите патогени и възпрепятства прикрепването им към вагиналната стена. Насърчава деактивирането на болестотворните бактерии, гъбички и вируси – причинители на инфекции. Съдържа високи нива на лактобацили, които противодействат на свръхрастежа на патогени като Gardnerella Vaginalis, Candida albicans и др. Допринася за оптималното редуциране на риска от развитие на гъбични инфекции, бактериална вагиноза, гъбичен вагинит и др. Спомага за намаляване на неприятната вагинална миризма, сърбежа, паренето и други симптоми. Осигурява стабилна защита срещу свръхрастежа на патогени при прием на антибиотици или орални контрацептиви, носене на бельо от изкуствени материи, ползване на интимни душове, отслабен имунитет и др. Може да се приема по всяко време от годината, като употребата му е силно препоръчителна през летните месеци, заради посещенията на басейн, море и др. които могат отново да катализират проблема. Подпомага поддържане нормалната функция на стомашно-чревния тракт.

Състав:

Хранителна добавка, 30-V капсули (със забавено освобождаване). Всяка капсула съдържа:

 • Примадофилус® Fortify™ за жени:   190 mg     
  Патентована пробиотична смес доставяща 30 млрд.CFU*
  *CFU – жизненоспособни  бактерии
  Лактобацили  (24 млрд. CFU)
  Lactobacillus acidophilus (La-14)
  Lactobacillus plantarum (Lp-115)
  Lactobacillus acidophilus (NCFM®)
  Lactobacillus gasseri (Lg-36)
  Lactobacillus rhamnosus (Lc-11)
  Бифидобактерии (6 мрлд. CFU)
  Bifidobacterium lactis (BI-04®)
 • Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Приложение:

Допринася за нормалното състояние на влагалищната микрофлора и ниво на Ph на вагиналната среда, както и за нормалното функциониране на храносмилателната и имунната системи.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО