Пробиотици

Производители

Последни статии

Примадофилус Оптима за деца (10 млрд. активни пробиотици) 172 mg х 30 сашета Преглед отблизо

Примадофилус Оптима за деца (10 млрд. активни пробиотици) 172 mg х 30 сашета

87,49 лв

1566

Описание:

Примадофилус оптима за деца 10 млрд. активни пробиотици 172 mg е премиум имунобиотик, специално създаден за поддържане на детската имунна система.  Допринася за трайно укрепване на детския организъм през студените месеци от годината, спомага за намаляване на риска от простуда и грип, и ускоряване на времето за възстановяване при вече налични симптоми. Има съществени здравни ползи за всички деца над 2-годишна възраст с цел общо подпомагане на имунната система. Допринася за поддържане нормалното състояние на имунната и дихателната системи, и значително съкращава продължителността на симптомите. Допринася за намаляване времето на боледуване от 6,5 дни до 3,5 дни. Облекчава респираторните симптоми и води до значително намаляване на употребата на антибиотици. Приемът му е силно препоръчителен при:

  • деца, които боледуват често през студените месеци от годината
  • деца, на които често са били давани антибиотици
  • по време и след прием на антибиотици
  • деца, които тепърва започват да посещават ясла или градина

Състав:

Хранителна добавка, 30 сашета. Всяко саше съдържа:

  • ИМУНАБЛЕС® 10 млрд. CFU*:  172 mg  
    Пантентована смес Lactobacillus acidophilus NCFM® и Bifidobacterium lactis Bi-07®
  • Картофен малтодекстрин, ксилитол, нишесте, натурален ванилов аромат и други натурални аромати, калциев силикат, стевия, ванилов аромат.

*CFU – жизненоспособни  бактерии

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система.

Да се приема по 1 саше дневно директно в устата или разтворено във студена напитка (вода, мляко, сок) или да бъде прибавено към незатоплена храна  като зърнена закуска, йогурт или ябълково пюре. Може да бъде приемано ежедневно.

Забележка: Подходящ за деца над 2 годишна възраст. При деца под 2 годишна възраст се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО