Пробиотици

Производители

Последни статии

Nature's Way Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици x 90 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици x 90 V капсули

39,54 лв

1570

Nature's Way Примадофилус Джуниър 3 млрд. активни пробиотици 

Примадофилус Джуниър е специално създадена формула за деца между 6 и 12 години. Осигурява пробиотична смес от 5 щама лактобацили и бифидобактерии – Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus и Bifidobacterium infantis.  Насърчава размножаването на полезни бактерии в червата и допринася за намаляване на гнилостните процеси в стомашно-чревния тракт. Подпомага процесите на храносмилане и усвояването на полезните витамини, минерали, антиоксиданти и други вещества. Полезни по време и след прием на антибиотици. Допринася за нормализиране на изхождането при запек или диария и облекчава състоянията на подут корем и прекомерно образуване на газове в червата. Спомага за поддържане нормалното състояние на храносмилателната система при пътуване и честа смяна на обстановката, прекомерна консумация на неподходящи храни и др. Подпомага имунната система.

Състав:

Хранителна добавка, 90 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

 • Патентована пробиотична смес:  25 mg
  Осигуряващ 3 млрд. активни пробиотици
  Lactobacillus rhamnosus
  Bifidobacterium longum
  Bifidobacterium breve
  Lactobacillus acidophilus
  Bifidobacterium infantis
 • Картофено нишесте, растителна капсула (модифицирана целулоза), обвивка на капсулата на водна основа (модифицирана целулоза, натриев алгинат, стеаринова киселина, фракционирано нехидрогенирано кокосово масло, олеинова киселина), магнезиев стеарат, аскорбинова киселина
 • Съдържа: Мляко и соеви протеини

Приложение: 

Допринася за нормалната функция на стомашно-чревния тракт и за нормалното състояние на  храносмилателната флора.

Да се приема по 1 капсула дневно. Препоръчва се за деца между 6 и 12 години.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО