Пробиотици

Производители

Последни статии

Nature's Way Пърлс Пробиотик за жени 1 млрд.активни пробиотици х 30 софтгел капсули Преглед отблизо

Nature's Way Пърлс Пробиотик за жени 1 млрд.активни пробиотици х 30 софтгел капсули

40,98 лв

1586

Nature's Way Пърлс Пробиотик за жени 1 млрд.активни пробиотици

Пърлс пробиотик за жени /1 млрд. активни пробиотици/ предоставя ефективна комбинация от микроорганизми, ориентирана към поддържането на здрава микрофлора върху стомашно-чревната и вагиналната лигавица на деликатния женски организъм.  Допринася за защитата срещу вагинални инфекции от различен произход. Поддържа баланса на вагиналната микрофлора и допринася за намаляване на риска от инфектиране с  патогенни микроорганизми (кандида, ешерихия, трихомонас  и др.). Спомага за възстановяване на бактериалното равновесие в стомашно-чревния тракт и оптимизира храносмилателния процес. Редуцира появите на газове, подуване и болка и предотвратява констипацията. Облекчава проявите на лактозна непоносимост и някои хранителни алергии (например към фъстъци).

Състав:

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Патентована смес от пробиотици:  1billion CFU
    Лактобациликус  ацидофилус
    Лактобациликус  рамнозус
    Лактобациликус плантарум
  • Растително масло (палмово и кокосово масло), рибен желатин (Тилапия), растителен глицерол E422, соев лецитин Е322, пектин Е440
  • Може да съдържа минимално количество остатъчен рибен протеин

Приложение:

Създадени предимно за жени. Допринасят за поддържане на нормална флора и вагинално здраве и за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и пикочо-половата система.

Да се приема по 1 капсула с вода или сок. Може да се приема с или без храна. Капсулата да не се дъвче или троши.

Забележка: Ако приемате медикаменти, изписвани с рецепта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО