Пробиотици

Производители

Последни статии

AboPharma Imunocol Perfekt ProBio / коластра с пробиотик - 15 капсули Преглед отблизо

AboPharma Imunocol Perfekt ProBio / коластра с пробиотик - 15 капсули

14,21 лв

1917

Описание:

Коластрата от крави е дар от природата. Тя е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа. Съдържа и всичките 5 имуноглобулини. Това са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви A,D E G и М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен агент. Пробиотици се наричат "добрите" бактерии, които участват в нормалното функциониране на чревната среда и допринасят за нормалното функциониране на имунната система. 
Имунокол Перфект съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.

Препоръчителен прием:

Приемайте по 1 капсула дневно за деца над 1г и 2 капсули на ден за възрастни и деца над 6г. Приемайте коластрата с достатъчно количество вода. За по-лесно поглъщане от деца до 3 години изсипете съдържанието на капсулата в напитка или храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни! Препоръчително е да се приема между храненията. 1 час преди хранене, не на гладно.

ИМУНОКОЛ Перфект ПроБио Коластра е естествен пробиотик  и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

 Съставки:                         2 капсули               1 капсула
Коластра от крава на прах (35% lgG) 740 mg                      370 mg
Лактобацилус ацидофилус         40 mg (4 млрд. живи бактерии) 20 mg (2 млрд. живи бактерии)
Бифодобактериум Лонгум               20 mg (2 млрд. живи бактерии)  10 mg (1 млрд. живи бактерии)
Помощни вещества вода и желатин  

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО