ПРОДУКТИ
Кошница

RATANHIA CH 5

RATANHIA CH 5
RATANHIA CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6078
4.70лв.
Купи

RATANHIA CH 5

Хомеопатичен препарат, който намира приложение при рагади, фисури на млечните зърна по време на кърмене, хемороиди. Ратаниа 5СН спомага за облекчаване на дискомфорта при напукани гръдни зърна, анални фисури с болезненост по време и след дефекация. Препаратът е подходящ за употреба при анопроктит с болки в ануса, парещи и продължителни след изхождане, хемороиди в резултат на запек и с анални фисури.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, получен от Крамериа триандра от семейство Крамериацеа.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.