ПРОДУКТИ
Кошница

SCHOLL ВЕЛВЕТ АВТОМАТИЧНА ПИЛА ДИАМАНТ

SCHOLL ВЕЛВЕТ АВТОМАТИЧНА ПИЛА ДИАМАНТ
Не е в наличност
SCHOLL ВЕЛВЕТ АВТОМАТИЧНА ПИЛА ДИАМАНТ
  • Наличност: Не е в наличност
  • Код на продукта: a708
51.39лв.
Купи

SCHOLL ВЕЛВЕТ АВТОМАТИЧНА ПИЛА ДИАМАНТ премахва мъртвата и груба кожа от краката лесно и успешно. Само няколко минути са необходими, за да се насладите на страхотни крака, които ще искате да покажете. Покритието от фини синтетични диамантени кристали е нежно към кожата и няма риск от нараняване, благодарение на системата за контрол на натиска. В момента, в който упражните по-силен натиск, главата спира да се върти.

 

Начин на употреба: 

 

Преди да пристъпите към употреба на уреда, отвъртете основата му и премахнете червения предпазител. Отстранете защитния капак на ролката. Уверете се, че ролковата глава е захваната стабилно в уреда.
Не включвайте уреда, преди да сте поставили ролковата глава. Използвайте само върху суха кожа. Чрез завъртане на сребърния пръстен наляво, включете уреда и леко плъзнете ролковата глава върху загрубялата кожа. Не обработвайте една и съща зона повече от 3 - 4 секунди при едно прилагане. Изключете чрез завъртане на сребърния пръстен надясно и проверете дали сте постигнали желаните резултати. При необходимост продължете по същия начин, до постигане на желаното ниво на гладкост. Избършете или изплакнете краката, за да отстраните останалите парченца мъртва кожа.