ПРОДУКТИ
Кошница

Solgar Екстракт от гъби Рейши Шиитаке Майтаке капс х50

Solgar Екстракт от гъби Рейши Шиитаке Майтаке капс х50
Solgar Екстракт от гъби Рейши Шиитаке Майтаке капс х50
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7792
73.20лв.
Купи

Solgar Екстракт от гъби Рейши Шиитаке Майтаке 

Хранителна добавка, съдържаща в себе си комбинация от екстракти на гъбите Рейши, Шийтаке и Мейтаке, която има антиоксидантно и укрепващо имунната система действие. Повлиява благоприятно и при справяне с вирусни, и бактериални инфекции, при алергии, както и при сърдечно-съдови проблеми. Спомага за поддържане нормалните нива на кръвната захар и телесните мазнини, има детоксикиращи и пречистващи свойства. Гъбите са едини от малкото богати източници на Германий, който подпомага усвояването на кислород в огранизма, както и устойчивостта му към заболявания, като неутрализира токсичните остатъци в тялото.

Рейши е гъба, която се използва от хилядолетия в китайска медицина, има силно антиоксидантно и антимикробно действие, бори се със свободните радикали, повишава нивата на кислород в кръвта и спомага за правилното функциониране на метаболизма и на имунната система. Тя е силен адаптоген и има успокояващо нервната система действие.

Шийтаке е източно-азиятска гъба, която съдържа над 80 хранителни вещества,богата на минерали като мед, магнезий и селений и на витамини от групата B, спомага за намаляване холестерола и мазнините в тялото, а също и подпомага отделянето им. Гъбата може да повлияе и благотворното при хепатит, артрит, както и за справяне с излишните килограми.

Мейтаке или още "кралицата на гъбите" се среща в основите на дъбовите дървета в Япония и Северна Америка и е изключително богата на витамин Д, протеини, въглехидрати, фибри, витамини от групата B, аминокиселини, и минерали, и може да има положително действие при чернодробни или белодробни проблеми, както и такива на имунната система.

 

Състав в 1 капсула:

  • Мицел от гъба Рейши на прах - 100 mg
  • Стандартизиран екстракт от червена гъба Рейши на прах - 30 mg. (1.2 mg [4%] тритерпени, 3 mg [10%] полизахариди)
  • Мицел от гъбата Шийтаке на прах - 100 mg
  • Екстракт от гъбата Шийтаке на прах - 30 mg
  • Екстракт от гъбата Майтаке на прах (4:1) - 100 mg

 

Други съставки:

Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate

 

 

Начин на употреба:

Приемайте 1-2 капсули дневно, със сок или вода, за предпочитане по време на хранене.