ПРОДУКТИ
Кошница

Solgar Ехинацея и котешки нокът капс х60

Solgar Ехинацея и котешки нокът капс х60
Solgar Ехинацея и котешки нокът капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7746
59.40лв.
Купи

Solgar Ехинацея и котешки нокът

Съдържа Ехинацея и Перуански Котешки нокът. Тези билки са използвани в традиционната медицина. В стандартизираните високоефективни екстракти на Solgar активните съставки са винаги еднакво силни, както и качеството им не се променя в зависимост от партидата. Суровите билки на прах са добавени в нашите продукти със стандартизирани екстракти Solgar, за да осигурят, че всички синергични съединения, присъстващи в оригиналната билка, присъстват и в крайния продукт, осигуряващ най-доброто от двата свята. Всички продукти на Solgar отговарят на нашия индустриално признат „Златен стандарт“ за високи постижения. Използвайки естествени източници и иновативен подход от 1947 г. насам, Solgar е вашата перфектна хранителна добавка към доброто здраве - 98% от потребителите на Solgar препоръчват марката.

 

Състав:

  • Ехинацея пурпурна (Echinacea purpurea) от надземни части на прах     400 mg
  • Перуански котешки нокът(Uncaria tomentosa) цяла кора екстракт на прах (3:1)     300 mg
  • Ехинацея пурпурна(Echinacea purpurea) екстракт от корен на прах (4:1)    150 mg
  • Ехинацея ангустифолия (Echinacea angustifolia) екстракт от корен на прах     50 mg


Други съставки:
Пълнител: малтодекстрин; Растителна капсулна обвивка: хидроксипропилметил целулоза; агенти против слепване: растителен магнезиев стеарат.

 

Начин на употреба:

Приема се като хранителна добавка за възрастни по 2 растителни капсули дневно с чаша вода, най-добре по време на хранене.