ПРОДУКТИ
Кошница

Solgar Зеленчуков екстракт от корен от корейски женшен капс х60

Solgar Зеленчуков екстракт от корен от корейски женшен капс х60
Solgar Зеленчуков екстракт от корен от корейски женшен капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7805
74.50лв.
Купи

Solgar Зеленчуков екстракт от корен от корейски женшен

Хратителна добавка, съдържаща корен от корейски жен-шен, чието наименование означава „корен-човек” , който подобрява функциите на имунната система, има противовъзпалително, тонизиращо и енергизиращо действие. Една от основните съставки на жен-шена са гликозидите, който понижават нивото на кръвната захарта, поради което бива използван в подкрепа при лечението на хора с диабет и анемия. Билката е чудестно средство за справяне с психически и физически натоварвания, благодарение на позитивното и действие върху нервната система. Действа положително на органите, като ги снабдява с кислород чрез увеличаване свойствата на хемоглобина. Перфектна е в периоди на претоварване, намалена продуктивност и проблеми с концентрацията. Действа чудесно на редовно спортуващи, като подобрява функцията на мускулите.

 

Състав в 1 капсула:

  • Желязо 1 mg
  • Стандартизиран екстракт от корейски женшен (корен) (ginsenosides 20 mg [8%]) 250 mg
  • Суров корейски женшен на прах (корен) 200 mg

 

Други съставки:

Растителна целулоза, микрокристална целулоза, растителен магнезиев стеарат, PhytO2 X® Blend [L-аскорбинова киселина, естествен бетакаротен].

 

Начин на употреба:

Като хранителна добавка за възрастни, приемайте една (1) растителна капсула до три (3) пъти дневно, за предпочитане по време на хранене или според указанията на медицински специалист.