ПРОДУКТИ
Кошница

Sopharma Syafen Duo Сиафен Дуо 200мг/500мг табл. х 10

Sopharma Syafen Duo Сиафен Дуо 200мг/500мг табл. х 10
Sopharma Syafen Duo Сиафен Дуо 200мг/500мг табл. х 10
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: A10543
8.60лв.
Купи

Сиафен Дуо 200мг/500мг табл. х 10 

Сиафен Дуо® e комбиниран продукт за временно облекчаване на лека до умерена болка, дължаща се на мигрена, главоболие, болки в гърба, менструална болка, зъбобол, ревматични и мускулни болки, болка при артрит и симптомите на грип и простуда.

Сиафен Дуо® понижава температурата и е особено подходящ за болки, които не се облекчават само от ибупрофен или парацетамол.

Бързо начално действие Продължителен ефект

Предимства на комбинацията ибупрофен + парацетамол: Най-ценното предимство на комбинацията ибупрофен + парацетамол e възможността да се засили аналгетичният ефект без да се увеличава риска от нежелани лекарствени реакции.

 Комбинацията ибупрофен/парацетамол е значително по-ефективна по отношение намаляване на болката, в сравнение с монотерапията в същите дози.

 По-малка необходимост от допълнителна аналгезия през първите 8 часа от от приложението на комбинацията ибупрофен/парацетамол.

Мощна комбинация със значително по-добър контрол над високата температура.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 1 таблетка с вода и храна не повече от три пъти дневно. Оставете поне 6 часов период между дозите. Ако една таблетка не овладее симптомите, може да се вземат най-много 2 таблетки до 3 пъти на ден. Не взимайте повече от шест таблетки на ден в период от 24 часа (равностойно на 3000 mg парацетамол, 1200 mg ибупрофен на ден). Да не се ползва от деца под 18-годишна възраст.