ПРОДУКТИ
Кошница

SPIGELIA ANTHELMIA CH 15

SPIGELIA ANTHELMIA CH 15
SPIGELIA ANTHELMIA CH 15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6086
4.70лв.
Купи

SPIGELIA ANTHELMIA CH 15

Хомеопатичен препарат, който се използва за облекчаване на симптоми от страна на сърдечно-съдовата и нервна система, очите. Спигелиа антелмиа 9СН се препоръчва за употреба при остри невралгии, болки и рефлексни нарушения, болки в очите, различни ирити, офталмични мигрени, нарушения на сърдечния ритъм и други. Подпомага нервна система при невралгии на тригеминус, цервико-брахиални, интер-костални и други. Облекчава невралгии при херпес зостер, офталмични мигрени. Препоръчва се за сърдечно-съдова система в случаите на стенокардия, нарушен сърдечен ритъм при съдови заболявания, сърцебиене, сърдечна възбуда.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, получен от едногодишно тревисто растение от семейство Логаниеви.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.