ПРОДУКТИ
Кошница

Super Reishi Супер Рейши х 120 V таблетки

Super Reishi Супер Рейши х 120 V таблетки
Super Reishi Супер Рейши х 120 V таблетки
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a10464
87.63лв.
Купи

Super Reishi Супер Рейши за енергия и имунитет 

Медицинската гъба Рейши (Ganoderma lucidum), известна още като „гъбата на безсмъртието“ е традиционно природно средство за тонизиране на тялото и ума. Употребата й като адаптоген, който намалява стреса, увеличава енергията и стимулира имунната система датира от хиляди години насам.

Продуктът Super Reishi на компания Mushroom Wisdom – световен лидер в производството на екстракти от медицински гъби, съдържа екстракт от плодно тяло на Рейши, извлечен с помощта на топла вода и алкохол, в комбинация с витамин С.

 

Ползи от прием:

 

 • допринася за укрепване на нервната система и контрола върху безпокойството и нервното напрежение;
 • благоприятства качеството и продължителността на съня;
 • подпомага способността на организма да преодолява стреса;
 • намалява изтощението и повишава жизнения тонус;
 • оказва профилактично действие срещу различни невродегенеративни разстройства и спад в мозъчната функция;
 • стимулира имунната система и защитата от вирусни и бактериални инфекции;
 • съдейства за контрола върху нивата на кръвното налягане, холестерола и кръвната захар;
 • подпомага детоксикиращата функция на черния дроб.
   

Източната медицина използва множество лечебни растения и гъби. Една от най-популярните и високо ценени сред тях, е гъбата Рейши, която расте в горещите и с висока влажност райони в Азия.

Терапевтичните свойства на Рейши се дължат на няколко съединения, открити в състава й: тритерпеноиди, полизахариди и пептидогликани. Гъбата е добър източник и на диетични фибри, витамини и минерали, и аминокиселини.

Проучвания показват, че висококачествените екстракти от Рейши оказват мощно антиоксидантно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие, и имат потенциал в терапията на различни видове рак.

Счита се, че най-забележителни са ефектите на Рейши върху нервната система - гъбата проявява мощни антистрес свойства и осезаемо редуцира състоянията на тревожност и депресия.

Употребата на Рейши като естествен релаксант датира още от древен Китай, когато даоските монаси и мъдреци са я използвали за възстановяване на духовната енергия и успокояване на ума.

Днес Рейши продължава да се счита за едно от най-ефективните природни средства за укрепване на психичното здраве и повишаване на жизнените сили.

 

Състав:

Съставки:    В 1 табл.:    Дн. доза:
Рейши /Ganoderma lucidym/, екстракт от плодно тяло     175 mg    700 mg
Витамин С    20 mg    80 mg

Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид, диклациев фосфат, калциев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: глутен, захар, дрожди, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители, животински източници, консерванти.

 

Начин на употреба:

По 4 таблетки веднъж дневно или по 2 таблетки 2 пъти на ден.